Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

De goedkoopste knutselspullen kopen? Bekijk ze in onze webshop!

Waar koop je knutselspullen, bij Zippytoys

Klei, verf, tekenspullen en complete knutselsets voor het serieuzere werk, bij Zippytoys vind je knutselspullen voor beginnende knutselaars en vergevorderde creatievelingen. Geniet van het verraste koppie van je peuter als hij zijn handje vol vingerverf op een blaadje plaatst of de opperste concentratie bij je kleuter als ze een rondje probeert te knippen. Je zoon laat na urenlang zwoegen trots zijn zelfgebouwde Ferrari zien en je dochter draagt de mooiste zelfgemaakte sieraden. Knutselen en creatief bezig zijn, is topvermaak voor iedereen!

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Knutselen met kleine kinderen

Klei, verf, tekenspullen en complete knutselsets voor het serieuzere werk, bij Zippytoys vind je knutselspullen voor beginnende knutselaars en vergevorderde creatievelingen.

Geniet van het verraste koppie van je peuter als hij zijn handje vol vingerverf op een blaadje plaatst of de opperste concentratie bij je kleuter als ze een rondje probeert te knippen. Je zoon laat na urenlang zwoegen trots zijn zelfgebouwde BMW I8 zien en je dochter draagt de mooiste zelfgemaakte sieraden. Knutselen en creatief bezig zijn, is topvermaak voor iedereen!

Bouwpakketten van hout, kunststof en metaal

Je eigen vliegtuig, boot, auto of dier maken? Ontdek hier alle bouwpakketten die er zijn, van hout, kunststof en metaal.

Kleien en verven

Van vingerverf en play doh klei voor de kleintjes tot olieverf en boetseerklei voor oudere kinderen en volwassen, bij Zippytoys vind je het allemaal. En natuurlijk ook alles wat je verder nodig hebt, zoals kwasten, schildersezels, kleivormpjes en pottenbakkensets.

Knippen, plakken

De mooiste creaties beginnen bij de basis. Met scharen, (kleur)potloden, lijm, tekenblokken, gummen en andere basis knutselmaterialen maak je de leukste dingen.

Knutselsets en strijkkralen

Complete knutselsets om sieraden, maskers, mozaïeken, breiwerken en kleren te maken, zijn perfecte cadeaus voor je creatieve nichtje en neefje.

Knutselspullen voor kinderdagverblijven en scholen

Zoek je verf, kleurspullen, scharen of ander creatief speelgoed voor je kinderdagverblijf, peuterspeelzaal of school? De knutselspullen van Zippytoys zijn ook in grote aantallen te bestellen. Advies nodig? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag.

Dé online speelgoedwinkel voor creatieve kinderen en volwassen

Alles wat je bedenkt, kun je maken! Helemaal als je alle knutsel- en hobbyspullen kunt vinden die je nodig hebt. Staat iets niet in onze online speelgoedwinkel? Neem dan contact op en wij gaan op zoek.

Wat ga jij maken? Ontdek het in de webshop van Zippytoys.

  Laden...