Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Knikkerbaan kopen?

Een knikkerbaan heeft op elk kind een magische uitwerking. Welk kind vindt het niet fantastisch een knikker boven bij een opening te leggen om die vervolgens met zijn of haar ogen te blijven volgen tot die helemaal naar beneden is gerold? Of je nu kiest voor een grote of kleine knikkerbaan voor je kind, een houten baan of een model van plastic, je zult hem of haar er altijd een enorm groot plezier mee doen. Er zijn eindeloze variaties mogelijk op een knikkerbaan en vaak zijn ze overal goed op te bouwen. Zo kun je een knikkerbaan altijd overal mee naar toe nemen en kan je kind overal heerlijk spelen.

Knikkerbaan kopen

Wij hebben knikkerbanen in diverse soorten en maten in ons assortiment. Heb je nog een kleine dreumes die groot genoeg is om geen knikkers meer in zijn of haar mondje te stoppen? Dan is een leuke houten knikkerbaan ontzettend leuk speelgoed. We hebben houten knikkerbanen die kinderen zelf in elkaar kunnen zetten, maar ook leuke knikkerbanen van hout die je kant en klaar kunt kopen. Heb je al een wat groter kind? Dan kun je hele leuke knikkerbaan sets kopen van verschillende formaten. Ons aanbod is flink. Je vindt hier ongetwijfeld iets dat perfect is voor jouw kind.

Quercetti knikkerbaan

Elke ouder die een kind heeft dat gek is op knikkerbanen zal er vroeg of laat aan moeten geloven: een knikkerbaan van Quercetti is het ultieme geluk. Heb jij een kleine knikkerbaan fanaat in huis of ben je zelf een grote knikkerbaan fan, dan is Quercetti hét merk om uren zoet te zijn. Quercetti heeft uitgebreide knikkerbanen waar je ook als volwassene U tegen zegt. Je zult niet de eerste zijn die stiekem geniet van een enorme knikkerbaan op zolder. Wil je je kind écht een groot plezier doen? Dan kies je voor een knikkerbaan van Quercetti. Die zal je huis waarschijnlijk nooit meer verlaten!

Hubelino knikkerbaan

Heb je een kleuter in huis en is die helemaal gek op knikkerbanen? Dan doe je hem of haar een enorm groot plezier met een Hubelino knikkerbaan. Niet alleen zijn de kleurige bouwstenen aantrekkelijk, kleuters kunnen er ook nog eens prachtige bouwwerken van maken! Met steile hellingen, scherpe bochten en tunnels zal je kleine of grote kleuter urenlang kunnen genieten van deze geweldige knikkerbaan. Er zijn enorm veel constructie mogelijkheden zodat er dagelijks een andere baan gebouwd kan worden. Zo zal een knikkerbaan echt nooit gaan vervelen!

  Laden...