Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Knex constructie speelgoed kopen? Kijk snel in onze webshop!

Op wat voor manier maak je de mooiste bouwwerken en de meest fantastische ruimteschepen van de wereld? Ja, met Knex!!!! KNex is het constructiespeelgoed waarmee je je fantasie de vrije loop kunt laten en waardoor de motorische ontwikkeling een grote sprong maakt. Met de beginnerssets, zoals de K'Nex raket of de knex auto bouwset Knex auto bouwset, kun je gaan puzzelen met hoe alles werkt en mag je supertrots zijn als het je lukt! Met de Knex 100 modellen set kun je zo ongeveer honderd modellen maken, van makkelijk tot aan moeilijk. De uitdaging wordt steeds groter...

Dan heb je nog de Knex achtbaan series, die uiteindelijk, als alles goed in elkaar zit, ook echt aan het werk kan. Hoe goed wordt jij als constructeur?

K'nex constructie speelgoed

Ben je op zoek naar een mooie bouwset van K’nex? Dan vind je hier een uitgebreide collectie met geweldige modellen. Het constructiespeelgoed van K'nex is niet alleen ontzettend leuk, maar ook nog eens heel leerzaam. De vele modellen die gebouwd kunnen worden aan de hand van bijgeleverde instructies zijn soms best ingewikkeld en uitdagend maar het resultaat is elke keer weer verbluffend. Van bewegende achtbanen tot een doos met wel honderd modellen, wij hebben geweldige pakketten waar je kind zich niet snel mee zal vervelen.

Duizenden mogelijkheden

Met wel meer dan 120 verschillende onderdelen en enorm veel verschillende pakketten heeft K'nex mogelijkheden waar je vast versteld van staat. Natuurlijk vind je bij ons de leukste pakketten waar je kind urenlang speelplezier mee zal beleven. Wij hebben de meest uitdagende modellen van K'nex in ons assortiment opgenomen maar ook aan de kleine modellen is gedacht. Leuk voor je kind om zelf voor te sparen of cadeau te geven voor een kinderfeestje. Zoek je een uitdagend pakket? Wat dacht je van een achtbaan, reuzenrad, Turbo jet of eenMega Boom Blaster? Je kind zal er dolgelukkig mee zijn.

Voor jong en oud

K'nex heeft modellen die geschikt zijn voor de kleinste bouwers, maar zelfs volwassenen wagen zich graag aan een model dat bedoeld is voor grotere kinderen. Zo zie je dat K'nex eigenlijk voor iedereen interessant is. Bouwen met K'nex is een heerlijke bezigheid en met de uitgebreide instructies kom je er altijd uit. Gaat het toch een keer mis of heb je vragen? Je kunt op de website van K'nex altijd terecht met problemen en er zijn zelfs instructievideo’s. Waag je aan een mooi model of gebruik je eigen fantasie om zelfs iets in elkaar te zetten.

Groot aanbod Knex

Wil je een kleiner model aanschaffen of juist een groter model waar je kind uren zoet mee is? Wij hebben ze allemaal. Je kunt ook kiezen voor een standaard K'nex box waar je 35 verschillende sets mee kunt bouwen, een Box voor 70 modellen en zelfs & één met 100 modellen! Dat wordt een flinke uitdaging en daarmee is K'nex een garantie voor urenlang speelplezier.

  Laden...