Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Bestelling & Levering

Nadat u een bestelling heeft geplaatst, ontvangt u van ons een e-mail ter bevestiging. In deze e-mail zijn de door u bestelde producten weergegeven. Heeft u geen bevestiging ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op via info@zippytoys.nl . Het kan zijn dat uw e-mail adres onverhoopt verkeerd in ons systeem geregistreerd staat. We kijken dit dan direct voor u na.

Verzendkosten

Bij Zippytoys betaalt u - binnen Nederland -, verzendkosten vanaf € 3.95 euro per verzending. Voor bestellingen onder de € 4,99.- rekenen wij € 3.95, daarboven € 5.95. Binnen Nederland is dat exclusief eventuele retourkosten. Verzending naar Belgie kost € 7.25 per verzending, ongeacht de aankoopprijs. Verzending naar Duitsland kost € 8.25 ongeacht de aankoopprijs. Daar wij een goede service willen bieden, zijn wij genoodzaakt om deze kosten door te berekenen.

Bezorging

Zippytoys werkt samen met PostNL. De verzending van onze pakketten verloopt dan ook volgens de richtlijnen en werkwijze van deze Nederlandse post- en pakketservice. Standaardlevering houdt in dat wij u de volgende extra bezorgopties kunnen bieden: Nadat uw bestelling door ons verwerkt is ontvangt u per e-mail de bijhorende Track & Trace gegevens van uw bestelling. De link in deze e-mail verwijst u naar de website van PostNL. Op deze website kunt u de statusupdates met betrekking tot uw levering volgen. Houdt er wel rekening mee dat u deze e-mail behoort te ontvangen, nadat wij uw bestelling daadwerkelijk verwerkt hebben. Heeft u geen e-mail met Track & Trace gegevens ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op via info@zippytoys.nl

Gratis Afhalen

Bij ons is het mogelijk om U producten gratis in onze winkel op te halen, alleen geldt dit bij bestellingen boven de € 50,- en heeft dat een levertijd van ca 5 werkdagen.

Levertijd

Leverbaar binnen 1 tot 3 werkdagen. Uiteraard streven wij er naar ook deze producten zo spoedig mogelijk bij u af te leveren.

Bestelling wijzigen

Wilt u uw bestelling wijzigen? Neem dan tijdig contact met ons op via info@zippytoys.nl . Het wijzigen van een bestelling is mogelijk zolang deze nog niet door ons verzonden is. U heeft dan uiteraard nog steeds de mogelijkheid om uw bestelling retour te sturen.

Bestelling annuleren

Een bestelling annuleren is mogelijk zolang deze nog niet door ons verzonden is. Neem hiervoor tijdig contact met ons op via info@zippytoys.nl . Is uw bestelling al verwerkt en verzonden, dan is het helaas niet meer mogelijk deze te annuleren. U kunt in dat geval uw bestelling retour sturen.

  Laden...