Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Kinderzwembad kopen? Zoek nu direct in onze webshop kinderzwembad!

Voor het leukste kinderzwembad ga je naar Zippytoys

Is het weer zomer en wil je dat je kinderen na school of in de vakantie heerlijk kunnen bijkomen in een kinderzwembad in de tuin? Dan hebben wij de leukste zwembaden voor één, een paar of een heleboel kinderen in ons assortiment. Je kunt kiezen voor zwembaden die je helemaal op moet blazen of zwembaden waarbij je alleen de rand hoeft op te pompen. We hebben kinderzwembaden met kleurtjes, patronen, tropische vissen, televisiehelden en zelfs zwembaden in de vorm van een dinosaurus, boot of auto. Kies er eentje uit voor je kids en let op de maat, want ook daarin zijn vele mogelijkheden in ons assortiment.

Met een kinderzwembad in de tuin hoef je niet weg

Het is zomervakantie, de kinderen zijn zes weken vrij en jij wilt hen de tijd van hun leven geven. Je hebt allerlei uitstapjes gepland, een vakantie geboekt en afspraakjes gemaakt met vriendjes. Maar eigenlijk had je je niet druk hoeven maken want als het mooi weer is in Nederland is een simpel kinderzwembad in de tuin meer dan genoeg vertier. Koop een mooi exemplaar voor jouw kind, zijn of haar vriendjes of voor het hele gezin en jullie hoeven geen dag meer uit. Laat de hele buurt maar komen poedelen in jullie bad, dat betekent gezelligheid voor tien en een vakantie om nooit meer te vergeten!

Waterglijbaan

Natuurlijk heb jij al een kinderzwembad besteld of je hebt er eentje op het oog. Maar als jouw tuin groot genoeg is of je hebt een grasveld naast het huis, dan is een waterglijbaan echt een fantastische aanvulling op een kinderzwembad. Een waterglijbaan betekent waterpret voor tien. Je hoeft hem alleen maar aan te sluiten op de tuinslang en het water sproeit er aan de zijkanten uit, waardoor de lange baan lekker glad wordt. Laat de kinderen een flinke aanloop nemen en zichzelf laten vallen op de waterglijbaan. Ze roetsjen zo door naar het einde van je tuin want met een glijbaan van 5,5 meter zijn ze wel even bezig. Heerlijk, zo’s spetter middag als het lekker warm is buiten!

Kinderzwembad in leuke vormen

Kinderen zijn kinderen, en vooral als ze wat kleiner zijn vinden ze het fantastisch om in een heel bijzonder zwembad met water te kunnen spelen. Is jouw kind gek op dinosaurussen, auto’s of boten, laat het dan lekker genieten van een prachtig kinderzwembad in een bijzondere vorm. Het Bestway boot zwembad bijvoorbeeld heeft een roer, twee opblaas-peddels en een paar opblaas-vissen waar je kleine mee kan spelen. Het leuke politieauto zwembad of de roze pinkmobiel zijn natuurlijk fantastisch als je kind nog klein is en ook het dino-zwembad met waterfontein is helemaal het einde.

Kinderzwembad met de leukste prints

Is jouw kind gek op een leuke televisieheld of -heldin en wil je hem of haar graag een leuk kinderzwembad geven in zijn of haar favoriete stijl? Wij hebben de leukste kinderzwembaden voor zowel jongens als meisjes. Laat je dochter genieten in een kinderzwembad van Frozen en Finding Dory en ze zal zich helemaal gelukkig voelen. Je zoon zal het fantastisch vinden om in een kinderzwembad te mogen spelen van zijn favoriete held Spiderman, de leuke Minions of bijvoorbeeld een kinderzwembad van Paw Patrol. Bekijk ons assortiment en maak snel je keuze, je kind zal je oneindig dankbaar zijn!

Groot kinderzwembad

Ben je op zoek naar een zwembad waar niet alleen je kinderen, maar het hele gezin gebruik van kan maken? Dan is het ronde big metallic kinderbad een ideale keuze. Met de leuke transparante blauwe buitenzijde en de metallic zilveren binnenzijde heeft het een watercapaciteit van maar liefst 1352 liter. Het bad heeft een doorsnede van 2,5 meter en is 50 cm hoog. Ook het ronde multicolored kinderbad en het ronde play kinderbad van respectievelijk 1,83 cm en 1,96 zijn groot genoeg om met meerdere kinderen of een gezin van te kunnen genieten. Zo hoef jij je niet meer in te houden als je de kinderen ziet en hoort spetteren maar kun je net zo goed als zij een heerlijke duik nemen in een zalig verkoelend zwembad.

Geniet van je eigen kinderwembad

Het blijft lekker, een kinderzwembad induiken, langzaam vanaf je teen even doorgaan het koude water in. De rillingen lopen over je rug als je bovenbenen het water raken en het overweldigende gevoel als je eenmaal kopje onder bent is zalig. Natuurlijk vind je het bad straks ineens heerlijk warm en ben je er niet meer uit te slaan. Dat is het ultieme gevoel van een warme zomerdag in de tuin, onder je eigen parasol, met de picknickmand ernaast of een paar lekkere versnaperingen en een heerlijk koel drankje. Een betere zomermiddag kun je jezelf en je kinderen niet wensen! Maak snel je keuze uit de leuke zwembaden van Zippytoys en jullie zomer kan niet meer stuk!

  Laden...