Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Kinder meubeltjes kopen? Bekijk onze online speelgoedwinkel!

Jouw mooiste kindermeubels vind je bij Zippytoys

Vind jij het leuk de kinderkamer van je dochter of zoon gezellig in te richten met vrolijke kindermeubels? Dan zijn de kindermeubels van Zippytoys een geweldig om uit te kiezen. Wij hebben de leukste, vrolijkste en grappigste kindermeubels in ons assortiment waar ieder kind blij van wordt. Laat je kind genieten van zijn kinderkamer en verras hem of haar met een geweldige stoel, een heerlijke zitzak, een vrolijk bed, een fijn opbergkastje, een handige kindertafel met stoelen, de mooiste opbergkisten of de leukste kaptafels. Waar je ook voor kiest, met de kindermeubels van Zippytoys heb je altijd een prachtige kamer en een vrolijk kind en daar wordt iedere ouder blij van!

Zitzakken, de leukste kindermeubels

Als je het over een zitzak hebt denk je al snel aan een grote zak vol kleine piepschuimbolletjes die je overal neer kunt ploffen en waar je zalig op kunt hangen. Maar wist je dat er ook zitzakken zijn die gevuld zijn met lucht en die je zo in je tas kunt stoppen om mee te nemen? Handig als een kinderkamer niet zo heel groot is en je de zitzak alleen neer wilt zetten als hij nodig is en weer weg wilt halen zodra je de boel een beetje opgeruimd wilt hebben. De leuke Seatzac vult zich met lucht en daardoor kun je binnen een minuut heerlijk relaxen door een paar zigzag bewegingen te maken waardoor hij zich met 400 liter lucht vult. Verkrijgbaar in de felle vrolijke kleuren oranje, groen, roze, paars en zwart. Ook eenvoudig op te zetten door kinderen.

Heerlijk luie kinderstoelen - het ideale kindermeubel

Vind jij het voor je kind toch leuker om een stoel te kopen die je permanent in zijn of haar kamer neer kunt zetten? Ben je op zoek naar een heerlijke relax stoel voor je kinderen die echt helemaal op hun maat gemaakt is? Dan zijn de leuke stoelen van Zippytoys een geweldige keuze. De Brandweerman Sam stoel bijvoorbeeld, of de Paw Patrol stoel voor jongens of de Paw Patrol stoel voor meisjes. Ze zien er uit als een fauteuil maar zijn natuurlijk perfect op maat gemaakt voor jouw kind, zodat het er heerlijk op onderuit kan zakken en lekker kan ontspannen. Zo kan jouw zoon of dochter zich heerlijk terugtrekken op zijn of haar eigen plekje om lekker te genieten van een leuk boek, een spelletje spelen op de tablet of even een uurtje televisie kijken.

Tafels en stoelen voor kids, handige kindermeubels

Wil je graag een leuk knutselhoekje creëren voor je kinderen en zoek je nog een leuk tafeltje en stoeltjes waar ze lekker aan kunnen spelen? Dan zijn de tafels en stoelen van Zippytoys echt superleuk. Ze hebben vrolijke kleurtjes en een perfect maatje voor de kleinsten maar ook voor alweer wat grotere kinderen. Zo hebben jouw kinderen een fijne plek waar ze zich lekker terug kunnen trekken zonder dat jij hen steeds in de gaten moet houden aan de grote tafel. De leuke Fisher Price tafel met stoel bijvoorbeeld ziet er gezellig uit met al die leuke kleurtjes. Ook de witte kindertafel en stoeltjes met vrolijk gekleurde pootjes doet het erg goed bij kinderen. Het ziet er niet alleen vrolijk uit, het nodig ook uit om te knutselen, tekenen, kleuren of spelen met lego.

Opbergkastjes - de beste kindermeubels

Vindt jouw kind het ook nog lastig om de spullen waarmee het gespeeld heeft netjes op te ruimen? Met de leuke opbergkastjes van Zippytoys is dat direct verleden tijd! Het houten kastje met negen mandjes bijvoorbeeld nodigt gewoon uit om alles netjes in te sorteren en terug te leggen. Het is ook superhandig, je kunt een mandje gewoon uit de kast plukken en er het gewenste speelgoed in doen. Het is ook heel handig als je kind het mandje zelf kan pakken als het ergens mee wil spelen. Zo sla je twee vliegen in één klap met de leuke opbergkastjes van Zippytoys. Bekijk de kast eens van Paw Patrol, of van Disney Frozen, de kast met opslagbakken in primaire kleuren of onze geweldige puzzelboekenkast in primaire of pastel kleuren. Geweldig toch!

Speelgoedkisten en speelgoedbankjes

Een ander handig opbergmiddel voor in een kinderkamer is natuurlijk een speelgoedkist. Die bergt niet alleen fantastisch op, het is ook een geweldig meubelstuk om te zien, zeker als je er één kiest uit het assortiment van Zippytoys. Die van Woezel en Pip bijvoorbeeld, of die van Fisher Price met bijpassende tafel en stoeltjes, of de roze vlinder speelgoedbank en die met een meisje erop. Ook de houten jungle speelgoedbank staat in iedere jongenskamer geweldig. Heerlijk om op te zitten of snel even al het speelgoed in op te bergen als de kinderen naar bed moeten om te slapen. De volgende ochtend hoeven ze hem maar te openen en allerlei wonderen naar boven te toveren waar ze weer uren mee kunnen spelen! Bekijk nu snel onze leuke kindermeubels en maak een keuze uit ons vrolijke assortiment.

  Laden...