Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Kinderkamer artikelen kopen? Kijk in onze online speelgoedwinkel!

Bij het inrichten van een kinderkamer komt heel wat kijken. Naast een plekje om te slapen, moet ze ook ruimte bieden om te spelen, knutselen, huiswerk maken en zoveel meer. Tips, inspiratie en leuke ideeën voor het inrichten van de kinderkamer vind je hier. Wij bieden een ruim assortiment aan voor meubels,bedden en accessoires aan voor het inrichten van een kinderkamer.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Kinderkamer

De kinderkamer moet je zien als een ruimte waar je kind heel wat verschillende activiteiten zal uitvoeren. De beste manier om dit te verwezenlijken is door de kinderkamer op te delen in verschillende kleinere ruimtes. Deze kan je opdelen in een speelruimte, een studieruimte, een tekenhoek en een knusse zithoek. Door te werken met verschillende zones is het makkelijker om de orde te bewaren en kan je duidelijke afspraken maken over het opruimen van de kamer. Om extra ruimte te winnen kan je ook multifunctionele meubels kopen.

Een kinderkamer en bergruimte dat is toch wel een dingetje.Voldoende bergruimte is onontbeerlijk in de kinderkamer. Er zijn verschillende manieren om rommel op te bergen. Rieten manden, inbouwkasten, rekken die afgeschermd zijn met gordijnen of doorzichtige opbergboxen zijn enkele voorbeelden. Een kast waar enkel de ouders in kunnen kan ook heel praktisch zijn om de gevoelige spullen in op te bergen. Om het geheel af te werken kan je ook enkele enkele legplanken voorzien voor fotokaders, trofeeën en leuke herinneringen.Kortom maak de kinderkamer zo gezellig mogelijk voor de kinderen.

Wil je nieuwe meubels kopen, ga je best op zoek naar kindvriendelijke en veilige meubels. Vermijd stompe hoeken en kijk na of ze stabiel zijn en tegen een stootje kunnen. Kinderen zijn ook bijzonder creatief. Zo leren ze al snel dat je naast papier ook meubels kan inkleuren met stiften en krijt. Afwasbare meubels zijn dus zeker een aanrader!

  Laden...