Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Goedkope kinderbehang kopen? Ontdek het in onze webshop!

Een mooie muursticker vrolijkt je huis helemaal op.

Ben je op zoek naar een mooie muursticker voor in de kinderkamer, je eigen slaapkamer, je woonkamer of elders in huis? Bekijk dan snel onze uitgebreide collectie want onze keuze is zeer divers. Voor kinderen hebben we een ruime keuze uit tv-helden, dieren, leuke patronen en mooie vrolijke kleurtjes, maar ook speciaal voor baby’s hebben we erg leuke muurstickers die perfect passen in iedere babykamer. Wil je graag je huiskamer opfleuren zonder direct een nieuw behang te nemen? Dan is een bijzondere muursticker ook een geweldig idee. Plak eens een muursticker waar je fotolijstjes aan toe kunt voegen of kies voor een vrolijke noot met een bijzonder dier of een apart patroon. In onze collectie is keuze genoeg voor iedere smaak en voor iedere leeftijd.

Muursticker voor baby kamer

Ben je de babykamer aan het inrichten en zou je het leuk vinden die wat op te vrolijken met een lieve, vrolijke of grappige muursticker? Wij hebben de leukste muurstickers voor babykamers met schattige thema’s. Wat dacht je bijvoorbeeld van de muurstickers van Walltastic met de leukste afbeeldingen van dieren uit de jungle, dieren onderwater of dieren op de boerderij? Plak ze rond het ledikant van je kleintje en je baby of peuter kijkt zijn of haar ogen uit! Leuk om zo de eerste dierenwoordjes te leren door er dagelijks naar te kijken en erover te praten! Ook de leuke vrolijke baby dinosaurussen zijn schattig om te zien, net zoals de leuke reeks van Baby Bobbi, zoals Baby Bobbi als voetballer, ridder of brandweer, of gewoon in een romper met een luier over zijn hoofd getrokken.

Muursticker voor voetbal liefhebbers

Of je kind nu een groot fan is van zijn of haar eigen voetbalclub, Real Madrid of FC Barcelona, bij ons vind je altijd een muursticker waar je hem of haar helemaal blij mee maakt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een muursticker van een keepende of scorende voetballer, een heel voetbalelftal inclusief doelen of veertien grote en kleinere voetballen die je naar hartelust overal in de kinderkamer op kunt plakken? Ook van FC Barcelona en Real Madrid hebben we prachtige muurstickers waar je kind vast erg blij mee zal zijn. Een whiteboard muursticker bijvoorbeeld van deze geweldige voetbalclubs, een krijtbord, vijf topspelers, het hele team, het logo of topspelers zoals Messi of Suarez.

Muursticker met groeimeter of meetlat

Niets is leuker dan elke maand even kijken hoe groot je kind weer gegroeid is. Niet alleen voor jou, maar ook voor je kind is het geweldig om te zien hoe het langzaamaan steeds weer een stukje langer geworden is. Een muursticker met een groeimeter of een muursticker met een meetlat is dan ook een geweldig idee. Jullie kunnen regelmatig streepjes op de groeimeter of meetlat zetten met een datum erbij waarop je kind gemeten is, en in een aantal jaren zie je langzaam het verloop van kleine peuter naar een groot zelfstandig kind. Wil jij ook regelmatig samen met je kind bekijken hoe hard het groeit? Bestel dan een leuke muursticker met meetlat in de vorm van een giraffe in het lichtroze, lichtblauw, grijs of zwart, of de leuke muursticker van Paw Patrol in vrolijke blauwe kleuren. Een geweldige aanwinst voor iedere kinderkamer!

Muursticker met zelfklevende kleurplaatrol

Zijn je kinderen gek op kleuren en wil je graag écht iets origineels doen met de kinderkamer? Dan is het plakken van een zelfklevende kleurplaatrol echt een geweldig idee. Je beplakt als het ware de muur met een grote lege kleurplaat en je kind kan die naar hartelust inkleuren. Dat is natuurlijk niet alleen ontzettend leuk om te doen, maar het staat ook nog eens heel vrolijk in huis! Zo mag je kind legaal op de muren kleuren zonder dat jij er commentaar op kunt leveren. Natuurlijk zorg je er wel voor dat ze het alleen op deze mooie kleurplaten doen. Leuk in de kinderkamer, maar ook in de huiskamer in een hoekje speciaal voor de kinderen. Deze leuke muursticker met zelfklevende kleurplaatrol is er in de thema’s verkeer, piraten, dierentuin en boerderij. Je kunt de muursticker natuurlijk ook ergens anders op plakken. Op een kast bijvoorbeeld, of op het tafelblad van de kindertafel.

Muursticker voor de woonkamer

Ben je niet zozeer op zoek naar een muursticker voor de kinderkamer maar wil je je eigen woonkamer of slaapkamer graag een bijzonder accent geven? Dan hebben wij de mooiste, grappigste en opvallendste muurstickers waar je je kamer direct mee verandert van een onopvallende kamer naar een kamer met een bijzonder uiterlijk. Met de muursticker van de Skyline van Amsterdam bijvoorbeeld, de serie katten of de muursticker met de vlinderplant in het zwart met roze. Vind je het leuk foto’s of fotolijstjes aan de muursticker toe te voegen, dan is de muursticker familieboom in het bruin/grijs ook een geweldige keuze, of de fotoslinger met vlinders of blokken.

  Laden...