Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Goedkope kinderfietsen kopen? Bekijk onze kinderfietsen webshop!

Jij zoekt een veilige, duurzame kinderfiets, je kind gaat ongetwijfeld voor stoer en mooi. Bij Zippytoys hoef je hier niet tussen te kiezen. Iedere fiets is gekeurd op veiligheid en stevigheid en heeft een uitstraling waar kinderen blij van worden. Je kunt je kind veilig laten fietsen op een kinderfiets waar hij trots op is en die zij graag aan haar vriendjes en vriendinnetjes laat zien. De perfecte combinatie!

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Leuke kinderfietsen

Jij zoekt een veilige, duurzame kinderfiets, je kind gaat ongetwijfeld voor stoer en mooi. Bij Zippytoys hoef je hier niet tussen te kiezen. Iedere fiets is gekeurd op veiligheid en stevigheid en heeft een uitstraling waar kinderen blij van worden.

Je kunt je kind veilig laten fietsen op een kinderfiets waar hij trots op is en die zij graag aan haar vriendjes en vriendinnetjes laat zien. De perfecte combinatie!

Peuterfietsen en kleuterfietsen

Begint jouw peuter op een stevige driewieler of raast zij je voorbij op een stoere loopfiets? Waar je ook voor kiest, je kindje legt een goede basis voor het echte fietsen met onze peuterfietsen. En dan is het zover! De eerste keer fietsen zonder zijwieltjes. Een bijzonder moment, wie herinnert het zich niet? Ontdek de leukste kleuterfietsen in onze webshop.

Jongensfietsen en meisjesfietsen in alle maten

Fietsen is leuk en gezond! Of je kind nu op een mountainbike door de bossen scheurt of met een stoere en stevige omafiets veilig naar school gaat. Je vindt hier je kinderfiets van 12 inch tot en met 20 inch. Bij de categorie kinderfietsen ontdek je tips over het kopen van een geschikt exemplaar per leeftijd.

Fietsaccessoires voor kinderen

De basis is een goede fiets en dan kan het feest beginnen. Shop hier de leukste fietsaccessoires, van vlaggen en helmen voor de veiligheid tot spaakkralen en fietsmanden om de fiets nog leuker te maken.

Onderdelen voor kinderfietsen

Met onze fietsverlichting, -banden, -pedalen en -zadels is je kinderfiets altijd in perfecte staat en optimaal veilig.

Veilig een kinderfiets online bestellen

Voor de allerkleinste beginnende fietsers tot fanatieke sportievelingen, bij Zippytoys vind je de fiets voor jouw kind.

Kun je niet vinden wat je zoekt? Neem dan contact met ons op. Grote kans dat we het toch hebben.

Veilige, stoere en mooie kinderfietsen! Ontdek ze nu in de webshop van Zippytoys.

  Laden...