Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Kinderfiets kopen? Race naar onze kinderfietsen webshop!

Uitdagend, afwisselend en spannend.

Zo zien kinderen het eerste fietsen. En oh, wat zijn ze trots als ze op hun perfecte fiets zo weg kunnen rijden. Vanaf 10 inch kinderfiets tot aan de 20 inch kinderfiets. Het aanbod is overweldigend. Van mooie roze tot aan matzwarte stoere. Als zowel de ouder als het kind maar tevreden zijn, heeft iedereen er zin in. Bekijk gerust onze webshop en zie je kindje stralen!

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

De kinderfiets

Fietsen is weer in de mode. Door de opkomst van de auto was de fiets op de achtergrond geraakt maar nu hebben vele mensen de fiets herontdekt.                 De fiets zoals wij die kennen zag er in het begin helemaal anders uit. Beetje bij beetje werden er verbeteringen aangebracht. Van ijzeren wielen tot aan nu de luchtbanden. Er zitten een paar grote voordelen aan fietsen:- geen parkeerprobleem - goedkoop in dagelijks gebruik  - geen brandstofgebruik - geen geluidshinder - bij goed onderhoud,lange levensloop - gezond - geen luchtvervuiling.

In Nederland begint de mens al vanaf baby af aan met het fenomeen "de fiets'. Dat is ook niet zo raar, dat zit er bij ons gewoon ingebakken. Met de driewieler en de loopfiets als begin, tot aan de elektrische fiets aan het eind, de fiets en ons kikkerland, dat staat voor 1!

Kinderfiets maat?

Welke kinderfiets?

  Laden...