Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

De gaafste kinderfeestje? Bekijk onze kinderfeestjes artikelen in onze webshop!

Kinderfeestje

De leukste aankleding voor jouw kinderfeestje

Is jouw zoon of dochter binnenkort jarig en wil je een te gek kinderfeestje organiseren? Heb je een tiener en wil je graag een stoer feest voor hem of haar regelen? Dan is het natuurlijk superleuk om dat helemaal in een thema te doen. Wij hebben borden en bekers, rietjes, servetten en tafelkleden waar je het feestje helemaal mee op kunt vrolijken, maar ook de leukste uitdeelboekjes, uitdeelzakjes en uitnodigingen waar jouw kind helemaal blij van zal worden. Of je nu een klein kindje hebt of een tiener, een jongen of een meisje, bij Zippytoys vind je altijd de leukste producten om je kinderfeestje gezellig aan te kleden. Succes gegarandeerd!

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Borden, bekers, rietjes, servetten en tafelkleden voor jouw kinderfeestje

Vind je het leuk je zoontje te verrassen met een te gek wild west feestje of een ridderfeest, piratenfeest, voetbalfeest, angry birds of star wars feest? Bij ons vind je bekers, borden, rietjes, servetten en tafelkleden in de leukste thema’s waar vooral jongens erg gek op zijn. Heb je een dochtertje en wil je haar verrassen met een prinsessenfeest, paardenfeest, pirate girl feest of Frozen feest? Ook dan vind je bij ons de leukste attributen. Ook voor de allerkleinsten vind je bij ons mooie spullen om je tafel aan te kleden. Van Nijntje bijvoorbeeld, Bumba, eenhoorns of leuke uiltjes.

Uitdeelboekjes en uitdeelzakjes voor een kinderfeestje

Houdt jouw dochter van paarden, piraten, prinses Lillifee, Nijntje of Hello Kitty? Is ze gek op Violetta, Minnie Mouse of Frozen en doe je haar graag een plezier? Dan hebben wij de leukste uitdeelzakjes voor haar waar ze enorm trots op zal zijn. Heb je een zoon die gek is op voetbal, de minions, spiderman, brandweerman Sam of een andere jongensheld? Dan zal hij vast en zeker graag trakteren met de leukste uitdeelzakjes uit ons assortiment. Uitdelen is altijd een feest, maar met de feestelijke zakjes van jouw dochters of zoons superheld wordt het helemaal geweldig!

Uitnodigingen voor een kinderfeestje

Is je kind bijna jarig en mag het een kinderfeestje geven? Dan gaat het daar natuurlijk uitnodigingen voor schrijven die hij of zij op school of de sportvereniging uit kan delen aan vrienden en vriendinnen. Onze uitnodigingen zijn zo leuk dat het bijna zonde is ze weg te geven. Maar natuurlijk wil jouw zoon of dochter ze graag schrijven en ronddelen als ze helemaal in stijl zijn van het thema van het feest of als ze zijn of haar superheld laten zien. Kies voor de leukste exemplaren en verras je zoon of dochter met feestelijke uitnodigingen voor zijn of haar feestje.

  Laden...