Speelgoedwinkel Zippytoys: online speelgoed kopen in De speelgoedwebshop!
 • Voor 21:00 uur besteld morgen in huis*
 • Verzendkosten vanaf € 3,95
 • 14 dagen retourrecht
 • Extra voordeel vanaf € 30,-
 • Ook voor grotere aantallen

Kinderboeken kopen? Bekijk leuke kinderboeken in onze webshop!

De kleurrijkste prentenboeken en zoekboeken, de liefste sprookjes en de spannendste jeugdboeken vind je bij Zippytoys. Uit welke verhalenbundels lees jij je kleintje voor? En met welke AVI-boeken leert jouw kind lezen? Of ga je samen op ontdekkingstocht in de meest originele voelboekjes, mijn-eerste-woordenboekjes of prachtige zoekboeken? Lezen, voorlezen en ontdekken in kinderboeken zijn dé sleutels voor taalontwikkeling en een rijke fantasie bij kinderen.

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Kinderboeken bestellen?

De kleurrijkste prentenboeken en zoekboeken, de liefste sprookjes en de spannendste jeugdboeken vind je bij Zippytoys. Uit welke verhalenbundels lees jij je kleintje voor? En met welke AVI-boeken leert jouw kind lezen? Of ga je samen op ontdekkingstocht in de meest originele voelboekjes, mijn-eerste-woordenboekjes of prachtige zoekboeken?

Lezen, voorlezen en ontdekken in kinderboeken zijn dé sleutels voor taalontwikkeling en een rijke fantasie bij kinderen.

Baby- en peuterboeken

Zelfs de allerkleinste baby’s vinden het heerlijk om voorgelezen te worden. Je kleine meisje geniet van de aandacht en je zoontje voelt zich veilig en rustig bij het horen van je stem. Als kinderen iets ouder zijn, genieten ze ervan om samen met jou de wereld te verkennen en woordjes te leren.

Sprookjes

Ontdek prachtige sprookjesboeken met moderne sprookjes van Frozen, Cars, Planes en Nemo en oude klassieke (disney) kinderverhalen van Sneeuwwitje, Doornroosje en Assepoester.

Jeugdboeken

Balletverhalen, drakenverhalen, paardenverhalen en dinoverhalen, bij Zippytoys vind je ze allemaal. Onze jeugdboeken zijn om van te leren en om bij weg te dromen.

Kinderliedjes

Kinderen en muziek zijn een heerlijke combinatie. Je kleine meid die net haar eerste stapjes zet, wiegt zachtjes met haar heupjes en je grote vriend draait spontaan een pirouetje. Ontdek bij Zippytoys dvd’s en cd’s met vrolijke kinderliedjes en rustgevende slaapliedjes.

De online speelgoedwinkel voor kinderboeken en jeugdboeken

Zoek je een boekje voor een baby, peuter, kleuter of een ouder kind? Bij Zippytoys kun je gemakkelijk alle kinderboeken bestellen die je nodig hebt:

• een voelboekje als kraamcadeau

• een zoekboek voor de nieuwsgierige peuter en kleuter

• een jeugdboek voor meisjes en jongens

• een klassiek of een modern sprookje

• een informatief boek om alles over de natuur te ontdekken

Kun je niet vinden wat je zoekt? Neem dan contact met ons op. Grote kans dat we het toch hebben.

De leukste en beste kinderboeken bestel je bij Zippytoys. Ontdek ze nu.

  Laden...