Online Speelgoedwinkel Zippytoys: online speelgoed kopen in De speelgoedwebshop!
 • Voor 21:00 uur besteld morgen in huis*
 • Verzendkosten vanaf € 3,95
 • 14 dagen retourrecht
 • Extra voordeel vanaf € 30,-
 • Ook voor grotere aantallen

Kinderboeken kopen? Bekijk kinderboeken in onze webshop!

Lezen is goed voor je. Dat is algemeen bekend. Maar het wordt pas leuk als je je fantasie de vrije loop kan laten en je je dus in een boek kunt verliezen. Dat geldt ook voor kinderen. Met sprookjes ben jij de prinses en heb je het eerst altijd slecht, om daarna lang en gelukkig verder te leven met je prins op het witte paard...Geen chocolade die tegen dat gevoel op kan! En andersom, als jij de held bent, die de vrouw in nood gaat helpen met je stoere wagen en pistool en uiteindelijk belandt ze kussend in je armen, is toch euforie ten top! Een goed (jeugd)boek, daar moet je je in kunnen verplaatsen...

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5Kinderboeken

Kleuterboeken en jeugdboeken: voor elke leeftijd een passend kinderboek.

Samen lezen met je kleutermeisje is een feest. Jij leest een stukje voor en zij vult je feilloos aan. Zelf lezen kan ze nog niet, maar ze weet precies wat in haar kleuterboek staat. Een bladzijde overslaan, is er niet meer bij. Let ze toch op, als ze dromerig voor zich uitstaart tijdens het voorlezen.

Je loopt voor het slapengaan nog even langs de kamer van je zoon van acht. Schijnt er nu licht? Voorzichtig kijk je om de deur. Hij merkt het niet eens, gaat helemaal op in zijn spannende jeugdboek. Is hij op voetbalavontuur of verrast hij je morgen weer met een interessant feitje uit het Megacoole jongens weetjesboek? Je doet de deur maar weer dicht. Lezen is goed voor hem en hij gaat vast snel slapen.

Bij je dochter is het niet anders. Ze zit vast weer in De Knotsgekke wereld van Lotte Wirwar. Je moet zelf ook altijd vreselijk lachen om haar verhalen.

In onze online speelgoedwinkel vind je de leukste kinderboeken en jeugdboeken. Lieve voorleesboeken voor het slapengaan, spannende avonturen voor beginnende lezers en tienerverhalen om bij weg te dromen.

  Laden...