Online Speelgoedwinkel Zippytoys: online speelgoed kopen in De speelgoedwebshop!
  • Voor 21:00 uur besteld morgen in huis*
  • Verzendkosten vanaf € 3,95
  • 14 dagen retourrecht
  • Extra voordeel vanaf € 30,-
  • Ook voor grotere aantallen

Kinderbehang kopen? Ontdek het in onze webshop!

Jouw mooiste kinderbehang vind je bij Zippytoys!

Heeft de kamer van je zoon of dochter nieuw kinderbehang nodig omdat je net bent verhuisd? Is je kind de babykamer ontgroeid en wil je het kamertje even lekker opfrissen met een leuk nieuw kinderbehang? Overweeg dan eens om een muur te behangen met posterbehang. Het nodigt kinderen uit uren te kijken naar een geweldige en gigantische afbeelding en het staat ontzettend gezellig. Posterbehang is ongeveer drie bij twee en halve meter groot en past precies op een ruime muur in een kinderkamer. Het is verkrijgbaar in de allerleukste thema’s voor zowel jongens en meisjes, maar ook voor babykamers hebben wij prachtig kinderbehang in ons assortiment. Laat je kind lekker wegdromen en heerlijk spelen in een kamer met een prachtig posterbehang. Het zal je dankbaar zijn.

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Kinderbehang voor jongens

Heb jij een kleine stoere man die helemaal weg is van Brandweerman Sam, Cars 3, Thomas de Trein, piraten of werkvoertuigen? Dan zal hij vast helemaal door het dolle heen zijn als zijn slaapkamermuur behangen wordt met het posterbehang van Walltastic. Welke jongen wil er tenslotte nu niet zijn grote held levensgroot naast zich op zijn kamertje? Ook voor grote jongens hebben wij kinderbehang in ons assortiment waar ze supertrots op zullen zijn als hun vrienden langskomen. Posterbehang van de ruimte bijvoorbeeld, of van voetbal, dino’s, auto’s, thunderbirds of Spiderman. Bekijk samen met jouw zoon onze collectie en kies zijn favoriete posterbehang uit. Hij zal je er dankbaar voor zijn.

Kinderbehang voor meisjes

Stoere meiden kunnen natuurlijk heel goed voor een stoer jongensbehang kiezen, maar heb jij echt een meisjes-meisje in huis, dan kiest ze misschien toch iets anders. Voor die meisjes hebben we natuurlijk ook geweldig kinderbehang in ons assortiment. Van Minnie Mouse bijvoorbeeld, of Hello Kitty, Zeemeermin, Frozen of prachtige prinsessen. Verras je dochter met een prachtig posterbehang of kies samen met haar een geweldig behang uit waar ze zich iedere dag weer dolgelukkig bij zal voelen. Het is tenslotte ook fantastisch om wakker te worden in een prinsessenkamer of naast een prachtige zeemeermin. Bovendien valt er van alles te zien op het leuke posterbehang van Walltastic.

Neutraal kinderbehang

Slapen je zoon en dochter samen op één kamer en hebben ze allebei een uitgesproken smaak, dan wil je natuurlijk wel een kinderbehang kiezen waar beiden blij mee zijn. Zo ontstaat er geen gezeur over prinsessen en piraten en kunnen ze allebei genieten van een leuk kinderbehang. Heb je een al wat ouder kind dat zichzelf veel te groot vindt voor het echte kinderbehang, ook dan is het een goede keuze om een posterbehang te kiezen dat beter past bij de leeftijd. Wij hebben de leukste neutrale kinderbehang soorten voor dit soort gevallen. Kinderbehang met een dierenbos bijvoorbeeld, een jungle, een boerderij of een leuke wereldkaart. Bekijk snel onze collectie en je vindt gegarandeerd iets dat perfect past bij jouw kind of bij de situatie.

Kinderbehang voor baby’s

Heb jij nog een baby of peuter en wil je zijn of haar kamertje extra gezellig maken? Dan is het kinderbehang voor baby’s echt een geweldige keuze. De lieve zachte kleurtjes en de leuke en grappige figuren maken het een vrolijke boel in zo’n kinderkamer. Zo kan je kindje lekker genieten van alle leuke figuren of jullie kunnen er samen naar kijken en er de leukste verhalen bij verzinnen. Baby kinderbehang is verkrijgbaar in een schattige onderwaterwereld met heel veel lieve vissen, in een jungle vol dino’s die lekker met elkaar spelen, of in een boerderij wereld waar alle boerderij dieren vrolijk door de wei huppelen. Wat geweldig voor je kind om wakker te worden in zo’n vrolijke boel!

Meer informatie over Walltastic kinderbehang

Walltastic posterbehang heeft een standaard afmeting van 244 x 305 cm en daarmee kun je gemakkelijk een hele muur behangen. Elk model wordt geleverd in twaalf stroken van ca 51 x 122 cm die tegen elkaar aangeplakt dienen te worden, al dan niet met een overlapping. De losse stroken maken het behangen eenvoudiger, maar zorgen er ook voor dat je het behang gemakkelijker op maat kunt knippen als de muur net iets kleiner is dan het posterbehang. Je plakt dit posterbehang op met behanglijm, maar kunt ook dubbelzijdig behangtape gebruiken. Beide zijn niet inbegrepen bij het behang. Op de instructies staat duidelijk vermeld of de behangstroken overlappend geplakt moeten worden of juist tegen elkaar aangedrukt.

Kinderbehang kies je bij Zippytoys

Heb je ons assortiment kinderbehang al bekeken? Zo’n muur is een meubelstuk op zich en kleedt de kamer helemaal aan! Je zult er gegarandeerd een geweldig thema in onze collectie vinden waar jouw kind helemaal blij van zal worden. Voor een klein bedrag en met een simpele klus geef jij je kind een prachtige muur cadeau waar het nog heel veel plezierige uurtjes aan beleven zal. Tenslotte heeft niet iedereen zo’n prachtige muur vol helden, vergezichten en prachtige vrolijke kleurtjes!

  Laden...