Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Feest kaarsjes kopen? Bekijk voor meer onze webshop!

Kaarsjes

De leukste kaarsjes voor verjaardagen en andere feesten

Heb je binnenkort een leuk feest, dan mogen feestelijke kaarsjes eigenlijk niet ontbreken. Of je nu een kinderfeestje viert met een verjaardagstaart of een jubileum met een feestelijke taart, of er nu een baby is geboren of je een taart bakt voor je geliefde, wij hebben de mooiste kaarsjes die jouw taart helemaal compleet maken. Bekijk snel ons assortiment kaarsjes en je zult verrast zijn welke leuke exemplaren je kunt vinden voor taarten voor een kinderverjaardag en andere feestelijke gelegenheden. Er zitten gegarandeerd kaarsjes bij die helemaal passen bij het moment.

Feestelijke kaarsjes voor iedere gelegenheid

Natuurlijk hoef je helemaal geen reden te hebben om leuke feestelijke kaarsjes aan te steken. Onze kaarsjes staan ook zonder feestje heel leuk in je huis. Bekijk onze hartkaarsjes eens, onze gouden kaarsjes, regenboog kaarsjes of lange spiraalkaarsjes en je begrijpt precies wat we bedoelen. We hebben kaarsjes met en zonder houders, vooral die laatste zijn handig voor in een taart. Heb je zin in een feestelijke woning met gezellige en gekleurde kaarsjes, bekijk dan eens ons uitgebreide assortiment en je zult direct verleid worden door de leukste vormen en kleuren.

Kaarsjes voor kinderverjaardagen

Is jouw zoon of dochter binnenkort jarig en wil je zijn of haar taart graag versieren? Dan bieden wij de leukste kinderkaarsjes waar je hen gegarandeerd mee verrast. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze piraten kaarsjes, voetbal kaarsjes, luxe verjaardagskaarsen, neon kaarsjes of leuke kaarsjes met cadeautjes? Ook van de helden van jouw kind hebben we leuke kaarsjes in ons assortiment, zoals Minions, Paw Patrol, Brandweerman Sam of Frozen. Wil je graag een heleboel kaarsjes op een taart zetten? Bekijk dan onze geweldig leuke verjaardagsketen dierenparade, verjaardagsrups of verjaardagstrein.

Kaarsjes voor bijzondere gelegenheden

Wordt jouw partner, moeder, vader of iemand anders in je omgeving binnenkort 25, 30 of 50 jaar? Dan is een feestelijke verjaardagskaart natuurlijk een superleuk cadeautje om daar even net wat extra aandacht aan te besteden. Hebben jullie net een baby gekregen en wil je graag leuke muffins of cupcakes trakteren met daarop een schattig geboortekaarsje? Ook die kaarsjes kun je bij ons bestellen in zowel lichtroze als lichtblauw. Ook voor Valentijnsdag hebben wij de leukste kaarsjes in de vorm van een hart. Leuk als je je geliefde iets bijzonders cadeau wilt geven

  Laden...