Speelgoedwinkel Zippytoys: online speelgoed kopen in De speelgoedwebshop!
 • Voor 21:00 uur besteld morgen in huis*
 • Verzendkosten vanaf € 3,95
 • 14 dagen retourrecht
 • Extra voordeel vanaf € 30,-
 • Ook voor grotere aantallen

Jumbo puzzels kopen? Ontdek de puzzelwebshop!

Jumbo puzzels

Ben je op zoek naar één van de bijzondere Jumbo Puzzels? Wij hebben er enorm veel in ons assortiment. We verkopen jumbo puzzels voor jongens en meiden van 2 tot 12+, maar we hebben natuurlijk ook enorm leuke puzzels voor volwassenen. De bijzondere legpuzzels van Jumbo staan bekend om hun kwaliteit. De stukjes zijn stevig en passen perfect in elkaar. Koop jij een Disney puzzel of een Woezel en Pip puzzel voor je kleine of een Jan van Haasteren of Wasgij voor jezelf? Wat je ook bestelt, je bent verzekerd van urenlang speelplezier van een perfecte kwaliteit!

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Jumbo Disney puzzels

Is jouw kind gek op Disney én is het gek op puzzelen? Dan sla je met de Jumbo puzzels twee vliegen in één klap. Wij hebben geweldige puzzels van Frozen, Jungle Book, Doc McStuffins, Toy Story, Decendants en nog veel meer! Verras je zoon, dochter, neef, neef, nicht, vriend of vriendin met een geweldige puzzel van Disney en je zult altijd succes hebben. Of je nu een gewone puzzel bestelt, een vloerpuzzel, kleurpuzzel of muurpuzzel van Disney, je cadeau zal dankbaar in ontvangst genomen worden. Meer weten? Kijk snel bij onze Jumbo Disney puzzels!

Jan van Haasteren puzzels

De puzzels van Jan van Haasteren, wie kent ze niet? De getekende afbeeldingen zijn chaotisch en humoristisch en je herkent ze uit duizenden. Jan verstopt in zijn puzzels steevast één of meerdere figuren of voorwerpen. De doorgewinterde fan zoekt in elke puzzel direct naar de haaienvin, hét handelsmerk van Jan. Maar zijn puzzels verbergen meer kenmerken. Zelfs zijn zelfportret vind je bijna altijd terug. Wij hebben Jan van Haasteren puzzels al vanaf 150 stukjes. Wil je liever een wat grotere puzzel maken? Kies dan voor een versie met meerdere puzzelstukjes. Ze gaan tot 5000!

Wasgij puzzels

Ben jij een puzzelaar die houdt van puzzels met een verrassingselement, dan moet je zeker een Wasgij puzzel proberen. Bij een Wasgij puzzel is het namelijk niet de bedoeling dat je de afbeelding op de doos bij elkaar puzzelt. Zo moet je je voorstellen wat de personen op de puzzel de komende minuten gaan doen, hoe ze er over een aantal jaren uit zullen zien of wat het zicht van één van hen is. En dat is het plaatje wat je moet puzzelen. De Wasgij puzzels kennen veel fans over de hele wereld. Ons assortiment is flink. Je vindt er altijd iets tussen wat uitdagend is.

Woezel en Pip puzzels

Woezel en Pip, wie kent ze niet? Deze twee vrolijke hondjes die niet zonder elkaar kunnen maken heel wat avonturen mee en je kleine vindt het fantastisch. Kijkt jouw zoon of dochter ook naar de leuke tv programma’s en is het gek op de kinderboekjes van Woezel en Pip? Dan wordt het misschien wel tijd voor een leuke puzzel. Zo kunnen ze niet alleen genieten van hun helden, maar ook van het leren puzzelen met 4 tot wel 53 stukjes!

Jan van Haasteren puzzel kopen?

Wasgij puzzel kopen?

Puzzel Woezel en Pip?

Walt Disney puzzel

  Laden...