Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Jan van Haasteren waar te koop? Bekijk Jan van Haasteren puzzels bij Zippytoys

Wie is Jan van Haasteren?

Wie kent ze niet, de gekke, chaotische en humoristische puzzels van Jan van Haasteren? Deze kunstenaar tekent al decennia lang humoristische, kleurrijke platen met enorm veel details. De doorgewinterde fan zoekt in elke puzzel direct naar de haaienvin, hét handelsmerk van Jan. Maar er zijn meer kenmerken te vinden in de puzzels van Jan. Wat dacht je van Sinterklaas, de handjes, het kunstgebit en Jan’s zelfportret? Ook deze kom je bijna altijd tegen. Deze leuke puzzels zijn verkrijgbaar in verschillende maten, voor volwassenen én kinderen.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Jan van Haasteren puzzels voor kinderen

Ook kinderen kunnen genieten van de bijzondere puzzels van Jan van Haasteren. We hebben zijn puzzels al vanaf 150 stukjes in ons assortiment. Wil je je kind echt een plezier doen? Kies dan voor een Jan van Haasteren kleurboek of zo’n leuke en chaotische puzzel. Puzzelen is op zich natuurlijk al leuk om te doen, maar met deze gekke figuurtjes wordt het helemaal een feest. De puzzels van Jan van Haasteren staan garant voor een hoop plezier. Is de puzzel klaar? Dan kunnen kinderen heerlijk op zoek naar de verborgen figuurtjes. Een garantie voor urenlang speelplezier!

Jan van Haasteren 1000 stukjes

Heb jij nog nooit een Jan van Haasteren puzzel gemaakt? Dan zal je voor een behoorlijke uitdaging komen te staan. Voor beginners kan het beter zijn een puzzel aan te schaffen die niet al te veel stukjes heeft. Voor beginners hebben wij Jan van Haasteren puzzels in ons assortiment van 150 of 500 stukjes. Durf je een grotere puzzel wel aan? Kies dan voor een Jan van Haasteren De Storm puzzel van 1000, 1500 of zelfs 2000 stukjes. Doorgewinterde fans hebben de keuze uit puzzels van 3000 en 5000 stukjes. Dat is heel wat uren speelplezier! Wil je een paar puzzels tegelijk bestellen? Kijk dan naar onze zogenaamde dubbele dozen met 2 of 3 puzzels van 1000 stukjes.

Nieuwe collectie Jan van Haasteren

De collectie puzzels van Jan van Haasteren is groot, wij hebben er enorm veel in ons assortiment. Toch wordt onze collectie regelmatig uitgebreid, zo ook dit jaar. De eerste nieuwe uitgaven voor 2018 zijn bij ons bekend. Verschillende puzzels komen nu ook uit in 1000 of 2000 stukjes of zelfs in een combinatiedoos. Wil je meer weten over deze nieuwe collectie of wil je op de hoogte blijven, meld je dan aan voor de nieuwsbrief, onze voorraadmelding of like onze Facebook pagina, Zippytoyssales. Zo hoor je altijd ons laatste nieuws! je veel plezier!

Jan van Haasteren Kleurboek

Ben je het puzzelen even zat, (wat wij ons bijna niet voor kunnen stellen...) maar de poppetjes en tekeningen van Jan van Haasteren niet? Probeer dan eens een kleurboek van de grote tekenaar! Hierin zijn alle puzzels als kleurplaat afgebeeld en kun je urenlang plezier beleven aan je eigen interpretatie van hoe jiij de puzzel ziet. Zo kan ineens die eeuwige, zwarte kat rood worden gekleurd en kunnen er ook blauwe rubberboten op het witte doek verschijnen. Of dit nu met potlood, met stift of met de kwast gaat, dat maakt niet zoveel uit. Het blijft Jan van Haasteren en ook deze Kleurboeken staan garant voor Jan zijn pret!

Jan van Haasteren puzzel tennis

Jan van Haasteren? In het Anton Pieck Museum!

  Laden...