Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Een leuk interactief spel kopen?

Heeft jouw kind wel eens interactieve spellen gespeeld? Dan wil het vast niets anders meer! Interactieve spellen zijn spellen die reageren op opdrachten maar ook opdrachten geven waar de speler op moet reageren. Je hebt dus echt invloed op wat er gebeurt in het spel en juist dat maakt het spel zo leuk. Een interactief spel is enorm uitdagend om te spelen en bovendien heel leerzaam. Het is vaak electronisch, maar hoeft dat niet te zijn.

Tiptoi interactief spel

Het merk Tiptoiis een voorbeeld van geweldige interactieve spellen waar je kind erg blij van wordt. Voor hem of haar bestaat er niets leukers dan spelenderwijs de wereld te ontdekken. Met de tiptoi stiften kun je eindeloos combineren en keuzes maken. Je kunt dieren tot leven wekken en hoort geluiden, gesproken tekst of muziek. Wil je je kind graag zelfstandig iets laten leren, kies dan voor de spellen van Tiptoi. Je hebt een enorme keuze uit interessante spellen en bijzondere dieren waar je kind veel over leren kan.

VTech interactief spel

Ook van het merk VTech hebben wij leuke spellen, maar ook bijbehorende accessoires zoals de VTech oplader, de auto adapter of de VTech koptelefoon. Heeft jouw kind al het VTech Storio Paw Patrol spel gespeeld of het VTech Storio Frozen spel? Het zijn leuke en uitdagende spellen waar je kind enorm van kan genieten. Ga je op stap? Neem dan de VTech mee in een leuke hoofdsteun tas of een roze of blauwe draagtas. Daarmee wordt de VTech computer niet alleen goed beschermd, maar zie je er nog hip uit ook!

Andere leuke interactieve spellen

Wil je eens een ander interactief spel proberen dat gegarandeerd succes heeft bij je kind? De Quizzy spellen zijn dan erg interessant. Natuurlijk hebben we ook Electro spellen, waar je vroeger zelf waarschijnlijk ook uren mee zoet bent geweest. Niets is leuker voor een kind dan te ontdekken, spelen en leren. Een educatief spel is altijd interessant. Is je kind al wat groter? Dan probeer je toch gewoon het interactieve verkeersspel of het zakgeld spel? Reken maar dat het daar veel plezier aan zal beleven!

  Laden...