Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Houten speelgoed kopen? Kijk snel in onze webshop!

Houten speelgoed is zeer populair. Vaak is het kwalitatief beter dan plastic speelgoed. Het gaat langer mee en het blijft er mooi uitzien. Houten speelgoed een stuk steviger dan ander speelgoed. Zippytoys heeft ook een ruim assortiment houten speelgoed, denk aan houten poppenhuizen, blokken, puzzels, hobbelpaarden, treinen en nog veel meer. 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Houten speelgoed bestellen?

Vroeger speelde bijna iedereen met houten speelgoed zoals een hobbelpaard of blokken om te bouwen. Later in de jaren is daar plastic speelgoed bij gekomen. Nu is houten speelgoed natuurlijk veel duurzamer en gaat veel langer mee. En kan ook doorgegeven worden aan de nakomelingen en er zitten geen verkeerde kleurstoffen in.

Houten speelgoed is ook  beter voor het milieu. Mits je op het keurmerk let. Het keurmerk geeft aan dat dit hout is gekapt op de juiste manier dus in bossen die beheerd worden. Het houten speelgoed is weer helemaal aan het opkomen. Ook vinden kinderen houten speelgoed fijn omdat hout de lichaamstemperatuur aanneemt van het kind. Eigenlijk is al het speelgoed van hout te koop;

Houten kasteel

Houten hobbelpaard

Houten blokken

Houten keuken

Houten werkbank

Houten poppenhuizen

Houten speelgoed is ook duurzaam want dit vergaat niet zo snel zodat je het ook weer kan doorgeven. Voor houten speelgoed kijk je maar eens rusitg in onze webshop rond.

  Laden...