Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Hoedjes en toeters kopen? Ontdek onze webshop!

Hoedjes en toeters

De gezelligste hoedjes en toeters voor jouw feestje

Als jij binnenkort een leuk feestje viert dan mogen de hoedjes en toeters natuurlijk niet ontbreken. Of je nu iedereen hetzelfde hoedje laat dragen of juist een heleboel verschillende soorten bestelt om het gezelschap extra bont te maken, gezellig wordt het sowieso met de leuke hoedjes van Zippytoys. Onze hoedjes en toeters zijn in enorm veel leuke uitvoeringen verkrijgbaar. Stoer, hip, feestelijk, lief, bling bling, wij hebben hoedjes en toeters voor jongens, meiden en dames en heren. Voor iedereen wat wils!

Hoedjes van de favoriete helden van je zoon of dochter

Wil je je zoon of dochter verrassen met de leukste feesthoedjes van zijn of haar favoriete tv-held? Dan hebben wij een uitgebreide keuze uit de leukste hoedjes. Wat dacht je van Winnie de Poeh, Hello Kitty, Peppa Pig, My little Pony, Cars, Brandweerman Sam, de Minions of Thomas de Trein? Jij vindt gegarandeerd een leuk kroontje, feesthoedje of haarband dat exact past bij de smaak van je kind. Leuk om daar een feestthema van te maken zodat alles op het feestje in de zelfde sfeer blijft. Je zoon of dochter zal het fantastisch vinden om zo het feestje te kunnen vieren.

Hoedjes en toeters voor jongens

Organiseer jij binnenkort een te gek jongensfeest of een leuk kinderfeestje voor je zoontje? Dan zorg je er natuurlijk voor dat alle kinderen een te gek hoedje op hebben om de party extra feestelijk te maken. Laat hen stralen met een bijzondere indianen feesthoed, Cars hoofdbanden, Minions feesthoedjes of helmen van brandweerman Sam. Natuurlijk zijn de piratenhoedjes, Super Mario hoedjes en camouflage helmen ook superstoer. Jij maakt helemaal de blits als je deze leuke jongenshoedjes te voorschijn haalt als de kinderen zijn gearriveerd. Het feest kan direct beginnen!

Feesthoedjes voor meisjes

Vier jij binnenkort een meidenfeestje? Dan zijn er genoeg geweldige hoedjes in onze collectie waar je het feest een groot succes mee kunt maken. Stoere meiden kunnen natuurlijk gemakkelijk een stoere feesthoed op, want ook voor meiden hebben wij de leukste stoere artikelen zoals onze pirate girl ooglapjes. Houden de meiden meer van echt meidendingen, dan heb je een ruime keuze tussen de leukste feesthoedjes van Frozen, Peppa Pig, Winnie de Poeh of My little pony. Maar misschien kies jij liever voor een prachtige tiara of kroon want ook daar zijn meisjes gek op

  Laden...