Online Speelgoedwinkel Zippytoys: online speelgoed kopen in De speelgoedwebshop!
 • Voor 21:00 uur besteld morgen in huis*
 • Verzendkosten vanaf € 3,95
 • 14 dagen retourrecht
 • Extra voordeel vanaf € 30,-
 • Ook voor grotere aantallen

Hobbyboek kopen? Bekijk hobbyboeken in onze webshop!

Tekenen kan geweldig zijn. De grote vraag is, hoe maak je dat beginnetje. Een voorbeeld, een hond...Begin ik met de pootjes, begin ik met de kop. Een New Foundlander heeft meestal een lomp lijf, terwijl een Chihuahua een klein bolletje is op papier...Best moeilijk dus. Dit soort boeken vind je hier! Dus nooit meer last van waar en hoe je moet beginnen...En niet alleen met honden, met heel veel dieren! Maar ook loomen, haken en zeker de natuur, die veel hobby's duidelijk maken in hun boeken, zodat je niet met je handen in het haar hoofd te zitten. Dus doe lekkere inspiratie op voor weer urenlang tekenen en freubelen!

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Hobbyboeken

Knutselboeken, puzzelboeken en moppenboeken: voor kinderen en volwassenen

Wat is er leuker dan een zelfgemaakt schilderij op de kamer van je kind. Met de tekenboeken in onze online speelgoedwinkel leer je tekenen in stappen. Je zoontje kan de coolste dinosaurussen tekenen en je dochtertje de mooiste paarden. Je kunt ook cartoons leren tekenen en met je kinderen hun eigen stripboek maken. Hier vermaken ze zich weken mee.

Snuffel ook eens met je dochtertje in het boek waar ze knuffels leert haken. Zie je haar glimmende gezichtje al voor je als ze een zelfgemaakte knuffel aan haar pasgeboren neefje geeft? Je zoontje heeft zich uitgesloofd met ballonfiguren en zelf heb je een mooie lampion van papier gemaakt. Wat staat het allemaal leuk in de babykamer.

Met de weetjesboeken vol met feitjes over dieren, paarden, het menselijk lichaam en de aarde ben je gewapend tegen de onuitputtelijke nieuwsgierigheid van je kinderen. En heb je even genoeg van al die vragen? Trek je dan terug met een tekenboek voor volwassenen of een uitdagend puzzelboek. Je bent dan weer uitgerust om de volgende uitdaging aan te gaan. Je kleine meisje staat alweer klaar met een spelletjesboek en je zoontje wil je maar wat graag de grappigste moppen en raadsel vertellen uit zijn nieuwe moppenboek.

  Laden...