Speelgoedwinkel Zippytoys: online speelgoed kopen in De speelgoedwebshop!
  • Voor 21:00 uur besteld morgen in huis*
  • Verzendkosten vanaf € 3,95
  • 14 dagen retourrecht
  • Extra voordeel vanaf € 30,-
  • Ook voor grotere aantallen

Hatchimal kopen? Bekijk hatchimals in onze webshop!

Hatchimals

Kinderen kunnen hatchimals laten uitbroeden om daarna op te voeden. Je koopt een Hatchimal bij Zippytoys als een ei, je geeft hem vervolgens aan je zoon of dochter en vervolgens aan hen de taak om het uit te broeden. Er gebeuren vervolgens allerlei leuke innovatieve en interactieve dingen met het beestje.

Hatchimals

Net als vogels beginnen Hatchimals hun leven in een ei. Nadat de hatchimals zijn ‘uitgekomen’ hebben ze ook echt een eigen karakter. Er zijn twee varianten met een eigen karakter: Pengualas en Draggles. De Pengualas zijn overwegend blij, grappig, vriendelijk en zo af en toe een beetje onhandig. Draggles zijn energiek, dapper, nieuwsgierig, maar ook vooral heel erg knuffelig.

Hatchimals kunnen zich ook wat onfatsoenlijk gedragen. Als de oogjes oranje worden, moet de Hatchimal een boertje laten! Maar uiteraard is daar ook iets aan te doen. Door het beestje te kantelen zijn ze binnen no-time van het geboer af. Als ze de beestjes rood worden, geven ze aan dat ze zich niet helemaal in hun element voelen. Van streek, boos en ze hebben aandacht nodig.

Een aai over de bol doet dan wonderen. Als de ogen in allerlei kleuren beginnen te knipperen willen ze graag aandacht. Verschillende spelletjes kun je spelen om hen te vermaken. Voor kinderen is dat ontzettend goed, want zo leren ook zij dat verzorging en aandacht ontzettend belangrijk is. Veel ouders kiezen daarom ook voor dit stukje speelgoed, omdat het een dubbele werking heeft.Het is niet alleen leuk om met zo’n beestje te spelen, het snijdt het mes ook nog eens aan twee kanten!

De Hatchimals beginnen pas écht te leven als ze voldoende aandacht en verzorging krijgen van je zoon of dochter. Hoe meer liefde en aandacht het beestje krijgt, hoe beter het beestje zich ontwikkelt. Want ja, het beestje heeft ook leeftijdsperioden. Het ontwikkelt zich rustig van baby tot peuter tot kind. Innovatief is het zeker én kinderen vinden het leuk.

Kortom voor de ontwikkeling van je kind is het het goed om een Hatchimal te kopen. Het is natuurlijk voor kinderen onwijs spannend,  wanneer komt het ei nou eindelijk uit komt. Kinderen zijn dan ook geneigd om het ei overal mee naar toe te nemen: school, de crèche en ga zo maar door. Het uitkomen gebeurt alleen als je kind er daadwerkelijk bij is. Daar zijn slimme technieken voor! Je kunt het niet met elkaar vergelijken, want je weet nooit wanneer het precies uitkomt!

  Laden...