Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Grappige cadeautjes kopen? Ontdek onze grappige cadeautjes in onze webshop!

De grappigste cadeautjes

Ben jij een grote grappenmaker en wil je graag iets grappigs cadeau doen tijdens een feest? Is jouw kind een lolbroek en wil je hem of haar graag iets leuks geven voor een verjaardag of als schoencadeautje tijdens sinterklaas? Bekijk dan snel onze fun cadeautjes want daarmee heb je gegarandeerd succes! Natuurlijk hebben we niet alleen afgehakte vingers, nepdrollen of nep insecten. In ons assortiment vind je ook spelletjes, moppenboeken, hersenkrakers en magische cadeautjes. Eigenlijk te veel om op te noemen, dus bekijk snel onze uitgebreide collectie!

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Enge grappige cadeautjes

Wil je graag je vrienden laten schrikken met enge fun cadeautjes of heb je een kind dat gek is van griezelen? Dan zijn onze diverse enge cadeautjes een leuke verrassing! Wat dacht je bijvoorbeeld van nepverband, een afgehakte vinger, een spijker door je vinger of vieze foptanden? Houd je meer van griezelige dieren of zijn je vrienden daar juist bang voor? Dan zijn onze springspinnen, glow in the dark spinnen of raamklimmer spinnen vast een geweldige schrik. Ook onze ijsklontjes met insecten en onze nepkakkerlakken en -slangen zijn gegarandeerd een succes! Wil je iemand op een andere manier laten schrikken? Wat dacht je van de nep sigaretten of schorpioenen eieren? Gegarandeerd succes!

Gekke en grappige cadeautjes

Ben je meer iemand die fun zoekt in gezellige of gekke spelletjes? Ook dan hebben wij voor kleine prijsjes hele leuke en grappige cadeautjes waar je uren plezier mee kunt beleven. Leuk voor de grabbelton, traktatiezakjes of andere gelegenheden voor kleine cadeautjes of voor onderweg in de auto of op vakantie. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze hersenkrakers, katapult vliegtuigjes, bungee voetbal, turbo tumbler of spionage encoder? Of ben jij of is je kind meer een mens voor een puzzel labyrint of een 3d puzzel van de Eiffeltoren, vingerpoppetjes of magneet gezichtjes? Wij helpen je graag aan urenlang speelplezier voor hele kleine prijsjes!

Heel veel kleine leuke cadeautjes

Ons assortiment met grappige cadeautjes is zo uitgebreid dat we onmogelijk alles kunnen opnoemen wat we verkopen. Het is een uitgebreide collectie van diverse leuke 10 euro cadeautjes die altijd leuk zijn om te geven en waar u niet direct de hoofdprijs voor betaalt. Bekijk op uw gemak ons grote aanbod in leuke kleine cadeautjes en er zit gegarandeerd iets bij voor uw kind, een verjaardag, een sinterklaasfeest of een ander leuk moment voor een klein cadeautje.

Ben je op zoek naar nog meer leuke fun cadeautjes? Kijk dan eens bij onze hobby basics, rollenspel en verkleden of leuke puzzels.

  Laden...