Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Gezelschapspel kopen? Gezelschapspellen bekijk je in onze webshop!

Speel je graag gezelschapsspellen met vrienden of familie? Dan zit je bij ons goed! Wij hebben een groot aantal gezelschapsspellen in ons assortiment voor urenlang speelplezier. Het spelen van een gezelschapsspel staat altijd garant voor een gezellige middag of avond met vrienden of familie. Of je nu kiest voor een ouderwets of traditioneel gezelschapsspel of een heel nieuw ontwerp, het is altijd leuk om een paar uurtjes gezellig met elkaar aan tafel door te brengen. Een gezelschapsspel brengt altijd sfeer in huis en kan ook een goede ijsbreker zijn voor mensen die je juist nog niet goed kent. Zo zit je altijd goed!

 • € 39,99

 • Boonanza

  Boonanza is een interactief kaartspel. Plant verschillende bonensoorten en verhandel overtollige bon...
  € 10,99

 • € 14,99

 • EXIT - Het Geheime Lab

  Ontsnap uit het geheimzinnige laboratorium! Probeer in dit uitdagende coöperatieve escape ro...

  € 14,99

 • 30 Seconds

  Spectaculair partyspel! Nu in een nieuwe editie met moderne begrippen. Omschrijf vijf begrippen in 3...
  € 34,99

 • EXIT - De Grafkamer van de Farao

  De Escape Room voor de professionals! Met de Grafkamer van de Farao beleef je de ultieme Escape R...

  € 14,99

 • 30 Seconds Uitbreiding

  30 Seconds zo vaak gespeeld dat u de kaartjes allemaal kent? Deze uitbreiding bevat 240 kaarten met ...
  € 17,99

 • Catan - Kooplieden & Barbaren uitbreidingset

  Uitbreidingsset met variaties op het basisspel en 4 verschillende scenario's, die in moeilijkheidsgr...
  € 35,99

 • Great Western Trail

  Great Western Trail. Het grote Wilde Westen.

  Kuddes koeien, lange treinen, handje-klap-ve...

  € 44,99

 • 30 Seconds

  Spectaculair partyspel voor teams. Fantastisch voor grote gezelschappen op feestjes en partijen. Je ...
  € 29,99

Gezelschapsspellen voor kinderen

Zoek je een leuk spel voor kinderen? Wij hebben gezelschapsspellen voor elke leeftijdscategorie. Zo kun je altijd een goede keuze maken die perfect bij jouw gezelschap past. Een spel spelen met kinderen, zeker als ze nog klein zijn, is altijd anders dan een spel spelen met alleen volwassenen. Vaak kies je bij een spel met kinderen voor net iets eenvoudiger spelregels of een kortere speelduur. Bij volwassenen maakt dat niet zo veel uit. Die kunnen uren doorspelen als het spel uitdagend en verslavend is.

Gezelschapsspellen in elke prijsklasse

Wie zegt dat een goed gezelschapsspel duur moet zijn? Wij hebben vele leuke spellen in ons assortiment onder de tien euro! Heb je zin in een leuk nieuw familiespel om met de hele familie of een ander gezelschap te spelen? Voor de prijs hoef je het niet te laten! Ook onder de twintig euro vind je heel veel leuke gezelschapsspellen die garant staan voor urenlang speelplezier. Uiteraard leveren wij alleen spellen van een uitstekende kwaliteit. Zo kun je een geweldig spel nog jarenlang blijven spelen en geniet je met het hele gezin van een fijn en gezellig spel.

Veel soorten gezelschapsspellen

Ben je op zoek naar een leuk gezelschapsspel? Vraag je dan af met wie je het spel vaak zult gaan spelen. Past een strategisch spel beter of kies je liever voor een educatief spel? Mag het spel uren duren of is een half uur of een uurtje vaak wel voldoende? Mogen de spelregels ingewikkeld en uitdagend zijn of houd je het liever een beetje simpel? De keuze in gezelschapsspellen is enorm. Het is daarom altijd belangrijk je af te vragen wat echt bij het gezelschap past. Zo weet je zeker dat je een spel koopt waar je nog jarenlang van kunt genieten!

  Laden...