Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Gebruikt speelgoed (Binnenkort bij ons op het Zippyplein)

Gebruikt speelgoed is tegenwoordig erg populair bij ouders die hun kind graag het mooiste speelgoed gunnen, maar dan tegen een betaalbare prijs. En waarom ook eigenlijk niet? Speelgoed dat al eens eerder is gebruikt, is in veel gevallen niet te onderscheiden van een nieuw product. En dat terwijl de prijs aanzienlijk lager ligt.

De tijd dat speelgoed altijd nieuw moest zijn, ligt inmiddels dan ook ver achter ons. Ook vanuit het aspect van duurzaamheid valt er wat te zeggen voor gebruikt speelgoed. Houten speelgoed zoals een loopfiets of blokkendoos is ook tweedehands prima te gebruiken, waardoor er geen nieuwe grondstoffen hoeven te worden gebruikt voor een nieuw product.

Speelgoed gebruikt te koop bij Zippytoys

Bij Zippytoys vindt u een groot aanbod gebruikt speelgoed in allerlei soorten en maten. Met name houten speelgoed is zeer populair in deze categorie, omdat het tijdloos is er dus veel gebruikte exemplaren van beschikbaar zijn. Maar net zoals het tijdloos is, is het ook duurzaam: veel kinderspeelgoed van hout is vrijwel onverwoestbaar.

Hierdoor verkeert het vaak nog in prima staat wanneer het al eens eerder door andere kinderen is gebruikt. Uiteraard hebben we in de speelgoedwinkel van Zippytoys alleen artikelen geselecteerd die nog in topconditie verkeren. Zo weet u zeker dat het speelgoed nauwelijks cosmetische beschadigingen bevat en nog volledig functioneel is.

Gebruikt kinderspeelgoed zoals buitenspeelgoed

Een zeer populaire vorm van gebruikt speelgoed is ook buitenspeelgoed. Dit is eigenlijk vrij logisch, want buitenspeelgoed betreft vaak grote artikelen die talloze jaren meegaan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een mooie glijbaan of een groot speelhuis. Het is bijna zonde wanneer niet zoveel mogelijk kinderen hiervan kunnen genieten.

Natuurlijk zijn er ook productcategorieën die zich minder goed lenen voor 2e hands gebruik. Denk hierbij bijvoorbeeld aan knuffels voor baby’s of peuters. Vanuit hygiënisch oogpunt is het niet aan te bevelen dit soort speelgoed gebruikt aan te schaffen. Gelukkig vindt u deze producten bij Zippytoys ook tegen zeer voordelige prijzen in nieuwstaat.

Speelgoedwinkel voor gebruikte producten

Zippytoys is dé speelgoedwinkel op het gebied van gebruikt speelgoed. Natuurlijk kunt u ook terecht op websites zoals Marktplaats, maar daar weet u nooit zeker in welke toestand het door u gekochte product daadwerkelijk verkeert. Bij ons kunt u altijd aanspraak maken op de 14-daagse retourgarantie, waardoor u nooit een kat in de zak koopt.

Daarnaast profiteert u bij Zippytoys van diverse gunstige bestelvoorwaarden wanneer u gebruikt speelgoed in onze webshop koopt. Wij verzenden elke bestelling vrijwel direct en u kunt betalen met populaire betalingsopties zoals iDeal, Paypal of achteraf betalen. Vooral dit laatste is bijzonder handig wanneer u tijdelijk krap bij kas zit en uw kind toch een leuk cadeau wilt schenken.

  Laden...