Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Gebruikt LEGO via ons Zippyplein!

We herinneren het ons allemaal van vroeger: de LEGO blokjes waaraan we als kind talloze uren plezier beleefden. Nog altijd vermaken vele kinderen in Nederland zich kostelijk met gebruikt LEGO van hun ouders. Dit is de reden dat we het nu ook aanbieden in onze 2e hands LEGO winkel: zo geeft u uw kind tegen een zeer lage prijs een prachtig cadeau.

LEGO staat bekend om zijn hoge duurzaamheid. De blokjes raken wellicht wel eens zoek, maar kapot gaan ze zelden! Dit is waarom gebruikt LEGO zo geschikt is als speelgoed voor uw peuter of kleuter. Het ziet er in veel gevallen uit als nieuw en doet qua functionaliteit niets onder voor de nieuwe en dure varianten in de winkel.

2e hands winkel voor gebruikt LEGO

Sterker nog: veel kinderen vinden gebruikt LEGO leuker dan de nieuwere varianten in de winkel. Dit komt omdat veel klassieke LEGO productlijnen, waaronder de bekende piraten en ridders, tegenwoordig niet of nauwelijks nog bestaan. Wanneer uw kind dus niet van Star Wars of ruimtevaart thema’s houdt, valt er op het gebied van nieuw LEGO weinig te kiezen.

Naast ouders van kinderen, merken we dat ook verzamelaars de 2e hands LEGO winkel van Zippytoys steeds beter weten te vinden. Dat is niet zo vreemd, want onze webwinkel is dé mogelijkheid om legendarische LEGO sets tegen uitermate lage prijzen op de kop te tikken. Wij adviseren u dan ook het aanbod op onze website regelmatig in de gaten te houden.

2e hands LEGO: waar moet ik het kopen?

Zippytoys is een betaalbaar alternatief voor platforms zoals Marktplaats. Hier wordt weliswaar ook veelvuldig gebruikt LEGO te koop aangeboden, maar de conditie waarin het speelgoed verkeert is veelal bedenkelijk. Onduidelijke foto’s of vage productomschrijvingen maken het kopen van speelgoed via Marktplaats bovendien een risicovolle onderneming.

In de online winkel van Zippytoys vindt u bij al onze 2e hands LEGO artikelen een duidelijke beschrijving, zodat u precies weet wat u koopt en welke onderdelen de set bevat. En vertoont uw aankoop na ontvangst toch enkele gebruikerssporen die u niet had verwacht? Dan kunt u het artikel zonder problemen binnen twee weken naar ons retourneren.

Gebruikt LEGO te koop bij Zippytoys

Aarzel niet te lang met uw bestelling, want in de meeste gevallen hebben wij van elk gebruikt LEGO artikel maar 1 exemplaar op voorraad. Daarnaast is het onzeker of hetzelfde product ooit weer in de webwinkel verschijnt. De duidelijke informatie op de website in combinatie met uw retourrecht maken uw aankoop geheel risicoloos.

Heeft u eenmaal besteld en is het nog geen 1 uur in de middag? Dan verzenden wij uw 2e hands LEGO nog diezelfde dag. De kans is groot dat u het de dag erna al in huis heeft! Heeft u vragen over een gebruikt LEGO product op onze website of wilt u aanvullend beeldmateriaal ontvangen? Geef dit dan aan ons door, we helpen u graag verder.

  Laden...