Online Speelgoedwinkel Zippytoys: online speelgoed kopen in De speelgoedwebshop!
 • Voor 21:00 uur besteld morgen in huis*
 • Verzendkosten vanaf € 3,95
 • 14 dagen retourrecht
 • Extra voordeel vanaf € 30,-
 • Ook voor grotere aantallen

Frozen speelgoed kopen?

Frozen speelgoed

Frozen speelgoed

Ontdek de betoverende wereld van Frozen. Ga met de twee prinsessen Elsa en Anna op avontuur. Elsa die de magisch kracht heeft om sneeuw, ijs te maken.

Bij Zippytoys.nl vind je alles van Disney Frozen. Disney Frozen speelgoed is verkrijgbaar in vele soorten. Zo zijn er leuke knutselpakketten, fietsen, boeken, puzzels en grappige knuffels.

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Frozen speelgoed

In het koningrijk Arendelle leven 2 prinsessen, de troonopvolgster Elsa en haar jongere zus Anna. Elsa heeft magische krachten, waarmee ze sneeuw en ijs kan maken. Als kleine meisjes spelen ze samen met Elsa's krachten. Wanneer Elsa per ongeluk Anna's hoofd raakt loopt het spel uit de hand. Anna raakt hierdoor bewusteloos. Elsa roept haar ouders en die weten hoe ze het leven van Anna kunnen redden.

Ze brengen een bezoek aan de trollen die Anna kunnen helpen. Ze wissen haar geheugen gedeeltelijk waardoor ze niet meer weet dat Elsa magische krachten heeft. De trol vraagt de koning en koningin om de krachten van Elsa te verbergen voor de buitenwereld en ook voor haar zusje. Hierdoor leven ze voortaan allebei een apart bestaan in hetzelfde gesloten kasteel. Beleef het sprookje Frozen zelf door je eigen Arendelle met je vriendinnen te maken.

  Laden...