Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Fisher Price kopen? Kijk snel in onze webshop!

Thomas de Trein, Little People en Fisher-Price Classics: stimulerend en verrassend

Fisher-Price weet als geen ander vriendjes voor je kindje te maken. Vriendjes die heel lang meegaan. Met Thomas de Trein beleeft je kleintje de spannendste avonturen en met Fisher-Price Little People speelt je kindje de echte wereld na. Ga jij op bezoek bij zijn dierentuin of laat je de auto nakijken in haar Fisher-Price garage?

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Fisher Price laat hun creativiteit zien

Je moet wel snel zijn, want je dochtertje belt alweer met haar peutertelefoon. Of je even boodschappen kunt halen die je natuurlijk afrekent bij de speelgoedkassa van je zoontje. Met Fisher-Price speelgoed vermaken je kleintjes zich uren.

Fisher-Price maakt niet zomaar speelgoed. De ontwerpers volgen de ontwikkeling van baby's op de voet en bekijken hoe ze de kleintjes het best kunnen ondersteunen. De lieve knuffels geven kindjes vertrouwen en uitdagend speelgoed leert ze de wereld ontdekken. Alles in hun eigen tempo.

Het is niet voor niets dat Fisher-Price speelgoed vaak tot speelgoed van het jaar bekroond is. In 2016 was Co-de-Rups de grote winnaar.

Van slabbetjes en beddengoed tot educatief speelgoed en kindermeubels, je kindje groeit lachend op met het Fisher-Price speelgoed uit onze online speelgoedwinkel.

  Laden...