Online Speelgoedwinkel Zippytoys: online speelgoed kopen in De speelgoedwebshop!
 • Voor 21:00 uur besteld morgen in huis*
 • Verzendkosten vanaf € 3,95
 • 14 dagen retourrecht
 • Extra voordeel vanaf € 30,-
 • Ook voor grotere aantallen

Fietsaccessoires

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Fietsaccessoires

Fietscomputers, fietshelmen en -manden: alles voor een unieke kinderfiets

Een goede kinderfiets is de basis en dan kan het feest beginnen. Met de leukste fietsaccessoires tover je een kinderfiets om tot een unieke fiets die echt bij je kind past. In de online speelgoedwinkel van Zippytoys vind je bijzondere, hippe én handige fietsaccessoires. En natuurlijk ook veiligheidsartikelen voor kinderfietsen.

Je kleintje maakt haar driewieler mooier met een kleurrijk fietsmandje, je grote dochter pimpt haar fiets met een hip fietskrat. Je zoon kiest een professionele bidon voor op zijn mountainbike en een fietscomputer om te bekijken hoe snel hij naar school fietst. Jij gaat waarschijnlijk voor fietsvlaggen om je kindje goed zichtbaar te maken.

Een goed zittende, stevige fietshelm voor kinderen is zeker geen overbodige luxe. Laat je peuter op zijn loopfietsje al wennen aan een helm en koop later een super cool exemplaar. Zo heb je nooit een discussie over de fietshelm.

Leer je kind zijn fiets altijd op slot te zetten. Je kunt kiezen uit verschillende fietssloten: een ringslot om de fiets zelf op slot te doen en een kabelslot om de fiets ergens aan vast te zetten. Zo weet je zeker dat je kind goed thuiskomt, mét fiets.

  Laden...