Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Familiespel kopen? Bekijk familiespelletjes in onze webshop!

Ben jij lid van een gezin waarin vaak familiespellen gespeeld worden? Dan weet je vast dat het aanbod familiespellen enorm groot is. Familiespellen worden veel gespeeld. Wat is er ook leuker dan gezellig met de familie een bordspel spelen? Hoewel je vaak hoort dat kinderen tegenwoordig graag naar een electronisch spel grijpen of het internet op gaan om te spelen worden familiespellen nog altijd goed verkocht. Elk jaar komen er weer nieuwe spellen bij en er verschijnen regelmatig uitbreidingen voor bestaande spellen op de markt. Wij hebben de leukste in ons assortiment.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

De eigenschappen van een familiespel

Een gezinsspel is bedoeld als spel voor gezinnen. Dat bekent dat je zo’n spel met het hele gezin kunt spelen, inclusief de kinderen. De spelregels van een familiespel moeten daarom wel altijd eenvoudig zijn. Tenslotte moeten de kinderen het spel ook snel kunnen begrijpen en uitvoeren. Vaak hoeven er per spelbeurt maar een paar acties uitgevoerd te worden en snap je de spelregels al na één keer doorlezen. Het is niet de bedoeling dat je allerlei ingewikkelde acties bedenkt. Bij familiespellen draait het meer om geluk. De speelduur van een familiespel is bovendien kort, vaak zit je niet langer dan een half uur tot een uur aan tafel. Dat is bij gezelschapsspellen vaak anders.

Familiespellen voor alle leeftijden

Wie dacht dat familiespellen alleen vanaf een bepaalde leeftijd gespeeld kunnen worden heeft zich vergist. Wij hebben al geweldige bordspellen voor kinderen vanaf twee jaar oud. Natuurlijk hebben wij voor iedere leeftijdscategorie leuke familiespellen in ons assortiment. Tenslotte is het voor de al wat oudere kinderen leuker om een nieuw spel te leren spelen met iets meer mogelijkheden. Zo hebben wij voor ieder kind iets wils. Dat wordt weer gezellig rond de tafel met de familie of met vriendjes!

Familiespellen voor jongens en voor meisjes

Hoewel kinderen kinderen zijn, hebben ze toch zo hun eigen voorkeuren. Jongens hebben bovendien vaak andere interesses dan meisjes. Natuurlijk spelen beiden even graag een leuk familiespel. Maar soms is het leuk een speciaal jongens- of meisjesspel aan te schaffen. Wil jij een leuk jongensspel kopen voor je zoon, neefje of een ander jongetje? Je zult hem heel blij maken met een leuk dinosaurussenspel, drakenspel of star wars familiespel. Zoek je juist een leuk familiespel voor een meisje? Dan maak je haar vast erg blij met een spel van Frozen, My Little Pony of Hello Kitty.

  Laden...