Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Feest spulletjes kopen? Bekijk voor meer onze webshop!

Extraatjes

De leukste extraatjes voor de beste feestjes

Vier jij binnenkort een feestje en wil je het graag extra gezellig maken met leuke extraatjes? Dan zijn de artikelen uit onze collectie echt iets voor jou! Of je nu extra uit wilt pakken tijdens het eten, met de versiering of door extra leuke dingen te doen, met Zippytoys kom je altijd beslagen ten ijs! Bekijk de leukste feestartikelen uit ons assortiment en je krijgt nóg meer zin in je feestje. Verras je kinderen met de gekste, leukste en grappigste extraatjes die wij voor je hebben kunnen vinden of verwen je partner, ouders of vrienden met een originele verrassing.

Leuke extraatjes tijdens het diner, de lunch of tussendoortjes

Als je een feestje viert krijg je altijd te maken met eten, snacken of snoepen. Vooral kinderen vinden het erg leuk als ze dat op een originele manier kunnen rondbrengen. Daarom hebben wij de leukste popcornbakjes, uitdeeldoosjes, snoepbakjes, partyprikkers, ijsparasolletjes, servetten en tafeldecoraties voor je op een rijtje gezet. Daar boek je gegarandeerd succes mee. Wil je het extra gek maken? Serveer dan je gerechten met een heuse ijsfontein of sterretjes. Dan voelt jouw kind zich pas echt jarig en speciaal want ze zullen een hoop verwonderde reacties opleveren!

De leukste extraatjes voor real party people

Een feestje is natuurlijk pas echt een feestje als je zorgt voor de mooiste versieringen en de gekste manieren om iedereen in een feestelijke stemming te brengen. Zorg voor een knallend feest met onze leuke partypoppers of versier je familie of vrienden met gouden, zilveren of disco serpentine. Hang mooie wanddecoraties of honeycomb ballen op en versier je deuren met gouden en zilveren deurgordijnen. Natuurlijk kies je ook voor confetti en pompoms. Dat wordt een feestje om echt nooit meer te vergeten!

Maak je feestje extra leuk met een te gekke piñata!

Als je een echte feestganger bent heb je er vast al eens van gehoord: piñatas. Deze leuke vrolijk gekleurde poppen van papier mache komen oorspronkelijk uit Zuid Amerika en verbergen in hun binnenste een leuk cadeau of een heleboel lekkere snoepjes. De bedoeling is dat je deze piñata ophangt en dat kinderen er met een blinddoek op hard tegen aan slaan met een piñata stok. De pop gaat uiteindelijk open en de snoepjes of het stevig verpakte cadeautje vallen er dan vanzelf uit. Bekijk onze piñata ster of stier en de pinata blinddoek en stok en je gaat direct voor de bijl. De kinderen zullen er nog lang over napraten want een piñata stuk slaan is het leukste wat er is!

  Laden...