Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Educatieve spelletjes kopen?

Educatieve spellen zijn geweldig voor kinderen. Niet alleen omdat ze er iets van leren, ze vinden ze ook gewoon ontzettend leuk! Een educatief spel is leerzaam en interessant. Kinderen leren al spelend veel interessante dingen en halen daarmee gemakkelijk hun kennis op. Vaak zijn ze enorm trots als ze een spel goed kunnen spelen en hoeven ze vervolgens op school niet veel moeite te doen. Maar educatieve spellen zijn voornamelijk gewoon heel erg leuk door de uitdaging die ze bieden!

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Educatief spel voor de kleintjes

Er bestaan natuurlijk educatieve spellen voor kinderen van alle leeftijden. Heb jij nog een kleine dreumes thuis of wil je leuk cadeau kopen voor een klein kindje? Dan is het Woezel en Pip Ik zie ik zie spel ontzettend leuk om te geven. Of wat dacht je van een alfabet of cijfers van foam? Daarmee kan je kleintje heerlijk spelen en de eerste cijfers en letters ontdekken. Color click is ook een prachtig spel om te spelen. Daarmee leren kinderen kleuren herkennen en te benoemen. Dat is een garantie voor uren speelplezier!

Educatieve spelletjes zijn leuk

Gaat je kind al een tijdje naar school en is het gek op het leren van nieuwe dingen? Dan zijn educatieve spellen ideaal! Wat je kind ook leuk vindt om te leren, wij hebben spellen in ons assortiment waar jij het een groot plezier mee doet. Nu kunnen je kinderen ook thuis leren schrijven, rekenen, klokkijken of lezen en alles leren over het verkeer. Aan jou de keuze om iets voor ze uit te zoeken waar ze helemaal blij van worden.

Leerzame spelletjes een geweldig cadeau

Probeer eens een educatief spel van Tam Tam, Speel en Leerkaarten, Electro of een ander fantastisch spel. Je kunt er zeker van zijn dat je je kind een groot plezier doet. Educatieve spellen zijn niet alleen enorm leuk om te doen, ze geven je kind ook zelfvertrouwen. Bovendien zijn ze vaak klein en handzaam. Dat maakt ze enorm handig om mee te nemen. Achterin de auto een spel doen vindt je kind altijd geweldig. Of op een dagje visite waar je kind zich kan gaan vervelen. Succes verzekerd!

  Laden...