Online Speelgoedwinkel Zippytoys: online speelgoed kopen in De speelgoedwebshop!
 • Voor 21:00 uur besteld morgen in huis*
 • Verzendkosten vanaf € 3,95
 • 14 dagen retourrecht
 • Extra voordeel vanaf € 30,-
 • Ook voor grotere aantallen

Educatieve boeken kopen? Educatieve boeken bekijk je in onze webshop!

Lezen, rekenen, spelling, sommen maken, vormen oefenen... Er zijn kinderen die dat erg leuk vinden. Als ze nog thuis zijn, zodat ze ook leren om alvast een paar goede krabbels te maken, maar ook als ze al op school zitten en een vak erg leuk vinden, is het altijd leuk je kind te stimuleren met dit soort boekjes. Ze hebben iets te doen, leren meer dingen en omdat ze het leuk vinden, slaan ze het beter op in hun hoofd. Dat blijft altijd het voordeel van pen en papier... Je lange termijn geheugen wordt geactiveerd op een positieve manier. Daar heb je later ook nog iets aan!

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Educatieve boeken

Schrijf- en leesoefeningen, rekenspelletjes en kinderliedjes: met plezier leren

De ontwikkeling van kinderen, wat gaat dat toch snel. Het ene moment zitten ze nog op je schoot te luisteren naar lieve slaapliedjes, het volgende moment staan ze al te swingen op peuterliedjes. Meezingen met kinderliedjes, het is leuk en o zo belangrijk voor de taalontwikkeling van je kleintje. Dans en zing maar vrolijk mee. Voor je het weet gaan ze al naar de basisschool.

Leren rekenen, schrijven en lezen, er komt wat op je kleintje af op school. Je zult zien dat je zoontje ook thuis wil oefenen en je dochtertje niet genoeg kan krijgen van voorlezen. Kinderen zien dit niet als iets moeten leren, ze zijn nieuwsgierig en willen oefenen. Als je het dan ook nog op een leuke manier aanbiedt, dan heb je een echte win-win situatie.

De leer- en oefenboeken in de online speelgoedwinkel van Zippytoys zijn daarom niet alleen leerzaam. Ze zijn ook erg leuk. Leer met je stoere ventje Engelse woordjes en daag je stoere meisje uit met de leukste rekenspelletjes of schrijf samen een verhaaltje met de woordjes die ze nu al kan schrijven.

  Laden...