Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Kinderdriewieler kopen? Bekijk onze driewieler webshop!

Driewieler met stang

De driewieler. De tijd dat je baby geen baby meer is. Als je baby zich op kan trekken en motorisch goed kan staan, is het heerlijk om met hem op pad te gaan met de driewieler. Speciale veiligheid in de vorm van een gordel is handig. Een duwstang helpt de driewieler vooruit, zo lang je lieveling dat zelf nog niet kan. Daarna kan de duwstang eraf, zodat hij de weide wereld zelf inkan!  Het is een mooie manier van wennen aan de trapbeweging. Als tussendoor en mooie afwisseling kan een loopfiets ook goed dienst doen, omdat dit net een andere vorm is van spieren gebruiken.


Driewieler kind 1 jaar

Driewielers zijn ideaal voor de allerkleinste kinderen, want wat is er nu leuker dan lekker hard rondscheuren door de buurt? Driewielers zijn handige fietsen voor de allerkleinsten, omdat ze hiermee in stapjes kunnen leren fietsen. Door de drie wielen zijn deze fietsjes stabieler dan een tweewieler, zodat uw kindlief zichzelf nog niet in evenwicht hoeft te houden.

Een driewieler is een grote stap vooruit in het leven van kinderen. Kinderen kunnen rustig de trappers ronddraaien of rustig om zich heen kijken, terwijl papa of mama aan het werk zijn met de duwstang.

Ook  zijn veel driewielers uitgerust met andere handige accessoires als een duwstang, zonnescherm, beugels en voetsteunen.

Als je kindje iets groter wordt en het kan zelf trappen, kan langzamerhand de duwstang eraf en kunnen de beugels of gordels ook achterwege blijven. Goed sturen is natuurlijk nog even oefenen, maar het voorwerk is al gedaan door papa en mama, dus dat scheelt. Als je dan ook nog eens zo'n mooie driewieler hebt met een laadklepje achterop, kunnen de boodschappen zelfs mee vanuit de winkel. Voor als het je dreumes niet snel genoeg gaat, zijn er ook nog de gave loopfietsen en de kindersteps voor de afwisseling, want kleine kinderen worden groot!

  Laden...