Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Leuke Domino spellen kopen? Bekijk domino in onze online webshop!

Iedereen kent natuurlijk het domino spel. Het oorspronkelijke dominospel bestond uit puntjes van nul tot en met zes dat je tegen elkaar moest leggen. Maar tegenwoordig kun je op heel veel andere manieren domino spelen. Domino is niet alleen leuk om te doen, maar ook nog eens leerzaam voor kinderen. Tenslotte leren ze tellen en logisch nadenken. De meeste kinderen kunnen daar geen genoeg van krijgen. Domino is ook een leuk kinderspel dat niet zo lang hoeft te duren. Dat kan handig zijn als leuke afleiding tussendoor.

Domino in veel variaties

Ben je op zoek naar een leuk dominospel voor de allerkleinsten, dan is het geweldig om een spel te kopen waarbij je kind alleen maar naar plaatjes hoeft te kijken. Tenslotte is het voor hele kleine kinderen nog lastig om te tellen. Zijn je kinderen al iets groter, dan zijn de eerste spelletjes met getallen leuk. Ze leren dan snel tellen of cijfers herkennen en genieten daar zichtbaar van. Of wat dacht je van Ik leer lezen domino? Leuk voor weer wat grotere kinderen!

Leuke domino spellen

Is je kind gek op een held, film of heeft het een favoriet boek? Dan is het natuurlijk geweldig om daar een leuk spel van te spelen. Wij hebben prachtige domino spellen in ons assortiment. Wat dacht je bijvoorbeeld van Cars domino, Frozen domino of Thomas de trein domino? We hebben zelfs Star Wars domino en een heuse domino knikkerbaan! Of misschien is een houten domino spel van dieren of Rupsje nooit genoeg iets voor jouw kind?

Dominostenen

Domino is niet alleen een leuk en leerzaam spel. Je kunt er ook enorm veel spanning en lol mee hebben als je dominostenen rechtop zet in een lange rij en ze dan één voor één om laat vallen. Het neerzetten van de stenen zonder iets te laten vallen is al spannend, maar hoe leuk is het om te zien dat ze allemaal omvallen als je er maar eentje om stoot? Domino is een heerlijk spel om te spelen. Niet alleen aan tafel, maar ook op de grond, door de hele kamer heen. Kinderen zijn er gek op!

  Laden...