Online Speelgoedwinkel Zippytoys: online speelgoed kopen in De speelgoedwebshop!
  • Voor 21:00 uur besteld morgen in huis*
  • Verzendkosten vanaf € 3,95
  • 14 dagen retourrecht
  • Extra voordeel vanaf € 30,-
  • Ook voor grotere aantallen

Disney puzzel kopen? Bekijk onze webshop!

Ben je op zoek naar een leuke Disney puzzel? De puzzels van Jumbo zijn van geweldige kwaliteit. We hebben meer dan vijftig leuke Disney puzzels op voorraad voor jouw kleine of grote jongen of meid. Puzzelen is voor elk kind fantastisch. Niet alleen leren kinderen er logisch door nadenken, puzzelen is natuurlijk ook een favoriet tijdverdrijf. Gaat jouw kleine meid voor Frozen of Princess of kies jij The Good Dinosaur of Jungle Book voor je zoon? Ze zullen er vast en zeker enorm blij mee zijn een puzzel te ontvangen van hun grote held(en) of heldin(nen).

Disney Jumbo puzzel voor volwassenen

De meeste volwassenen vinden Disney net zo leuk als kinderen. Heb jij ook nog steeds een zwak voor leuke Disney films of Disney boeken en ben je gek op prinsen en prinsessen? Dan zul je het vast fantastisch vinden een puzzel te maken met alle sprookjesfiguren die je maar kunt verzinnen. Deze fantastische puzzel van wel 1500 stukjes houdt je uren lang bezig met het bij elkaar zoeken van de leukste Disney figuren en deze gezellige puzzel in elkaar te zetten! Net in ons assortiment, en nu al een hit!

Disney puzzels voor meisjes

Heb jij een kleine meid in huis die gek is op Disney of gaat één van je kinderen binnenkort naar een meisjesverjaardag? Dan is een Disney puzzel van Jumbo een perfect cadeau! We hebben veel leuke puzzels in ons assortiment waar meisjes veel plezier aan zullen beleven. Of je nu kiest voor Princess, Frozen of Doc McStuffin, je dochter, vriendinnetje of een ander meisjes dat je kent zal er heerlijk mee kunnen puzzelen. Welke meisje is er tenslotte niet gek op deze leuke Disney figuren?

Disney puzzels voor jongens

Natuurlijk hebben we ook fantastische Disney puzzels voor jongens in ons assortiment. Tenslotte vinden jongens puzzelen net zo leuk als meisjes en volwassenen. Welke jongen droomt er niet van een leuke puzzel te hebben van The Good Dinosaur, Disney Jungle Book, Toy Story of Mickey Mouse? Ze zijn verkrijgbaar in verschillende aantallen stukjes, dus voor elke leeftijd vind je bij ons een leuke Disney puzzel voor jongens. Uiteraard in een uitstekende kwaliteit, want dat is tenslotte waar Jumbo voor staat.

Disney vloerpuzzels

Disney heeft niet alleen fantastische puzzels voor verschillende leeftijden en voor jongens en meisjes, wij hebben ook vloerpuzzels in ons assortiment van de allerleukste Disney helden. Wat is er nu leuker dan het maken van een vloerpuzzel? Zeker voor de allerkleinsten is het een geweldige bezigheid waar ze veel plezier aan zullen beleven. De grote puzzelstukken, met of zonder foam, passen natuurlijk prima aan elkaar maar het is eerst wel even zoeken! Laat je kinderen genieten van puzzelen. Ze kunnen er uren zoet mee zijn!

Disney puzzel 100 stukjes

Disney puzzel Ariel

  Laden...