Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Dinotrux speelgoed kopen? Ontdek dinotrux in onze webshop!

Dinotrux

Kijkt jouw kleine ook zo graag naar de serie Dinotrux? Laat hem of haar dan ook in het echt genieten van deze grote helden. Deze leuke fictieve figuren uit de prehistorische wereld maken de gekste avonturen mee die jouw kind perfect na kan spelen. Laat Ty, Revvit, Garby, Dozer, Ton-Ton en Skya tot leven komen in de handen van jouw kind. De stoere figuren die half dinosaurus en half vrachtwagen zijn gaan graag het gevecht aan tegen de slechte D-Structs. Ze maken zelfs geluid! Dat worden spannende momenten!

De verschillende soorten Dinotrux

De leuke karakters uit de Dreamworks serie Dinotrux hebben allemaal een eigen uiterlijk en elk kind heeft zo zijn eigen favoriet. Ty bijvoorbeeld, die half T-Rex, half graafmachine is, of Revvit, half hagedis en half meetlat en powertool. Garby is zowel een Stegosaurus als een vuilniswagen en Dozer is een Triceratops annex bulldozer. Ken je Ton-Ton al? Die is zowel Ankylosauris als een kiepauto. Skya is half Brachiosaurus en half hijskraan en V-Morzel is een T-Rex én graafmachine, maar groter dan Ty. Al met al een prachtig stel waar je kind een hoop plezier mee kan beleven.

Dinotrux, een geweldige combi

Het idee van Dinotrux is vindingrijk, de tegenwoordig zeer populaire dinosaurus is half veranderd in een mechanische truck en dat spreekt veel kinderen enorm aan. Het inspirerende speelgoed heeft echt beweegbare wielen en leuke dinosaurusgezichten en dat zorgt voor fantasierijke spelletjes. Of u nu één Dinotrux koopt of een hele Dinotrux speelset, uw kind zal zich vermaken met racen en gevechten tegen alles wat uw kind maar wil.

Ons Dinotrux assortiment

Welk kind houdt er nu niet van deze leuke prehistorische wezens die half bouwvoertuig en half dinosaurus zijn? Ze hebben persoonlijkheid en dagen je uit om de leukste avonturen te verzinnen. Laat je kind heerlijk spelen en genieten van deze leuke gemixte dieren/wagens en bestel nu de leukste Dinotrux. Wij hebben uiteraard alle figuren in ons assortiment, inclusief de Reptool Rollers en een leuke speelset. Wilt u graag een drinkbeker of drinkfles kopen met daarop de Dinotrux helden van uw kind? Dat kan natuurlijk ook!

Dinotrux kopen?

  Laden...