Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Complete knutselsets kopen? Kijk in onze webshop voor meer!

Knutselsets

SES Creative, is éé'n van de merken die Zippytoys in het assortiment heeft, herkenbaar aan de welbekende groengele vormgeving, is het overkoepelende merk van SES. Onder SES Creative vallen alle producten die met creativiteit en knutselen te maken hebben.Het spelen met speelgoed van onder andere SES Creative is altijd een feest. SES zorgt ervoor dat het knutselen met de SES artikelen altijd een mooi resultaat oplevert. Dit resulteert in blije, trotse kinderen en vervolgens natuurlijk ook in trotse ouders.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

SES creatieve

Het spelen met speelgoed van SES Creative is altijd een feest. Dit geldt niet alleen voor het kind, maar ook voor de ouders. Spelen is een basisbehoefte, waar SES optimaal op inspeelt. Met de producten van SES ontwikkelen kinderen op een leuke en veilige manier hun creativiteit, vaardigheden en kennis, waarbij succes is gegarandeerd.

De creatieve activiteit van het kind wordt gestimuleerd door het creërende speelgoed van SES. Het is daarbij van groot belang dat het speelgoed voldoet aan de verwachtingen van het kind. Alle tools en materialen die in de verpakkingen zitten kunnen ook echt gebruikt worden. Een kind heeft dan ook erg veel plezier in het knutselen met het speelgoed van SES, waarbij succes is verzekerd.

SES streeft ernaar dat het knutselen met SES artikelen altijd een mooi resultaat oplevert. Dit resulteert in blije, trotse kinderen en vervolgens natuurlijk ook in trotse ouders. Dit imago straalt ook af op de gebruiker, je geeft graag SES. Voor een goede prijs koop je een kwalitatief hoogwaardig en veilig product, waar een kind veel plezier mee kan beleven.

  Laden...