Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Buitenspelen speelgoed kopen? Kijk in onze online webshop voor meer!

Of het nou regent, zodat je met je regenlaarzen en paraplu in de plassen kunt rennen... Of dat de zon schijnt en je met je geweer op pad kan om elkaar te bespieden.... Op een droge dag de tuin in met de hark en de schep... Zelfs een zwembad in de tuin of een mooie schommel... Buiten word je blij! Leuke bijkomstigheid...Je lijf maakt vitamine D aan en dat is weer goed voor je botten en je humeur!

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Leuke ideeen voor buitenspelen

Buiten kunnen kinderen hun energie en fantasie kwijt. In de tuin stuitert je zoontje met een rood koppie op zijn skippybal. Hij gaat achter zijn zusje met haar neon springtouw aan.

Voor de deur doen de buurmeisjes een wedstrijdje rolschaatsen, met beschermset natuurlijk. Buurjongetjes maken de mooiste tekeningen met stoepkrijt en spuitkrijt. En jij? Jij speelt een potje jeu de boules met je buren. Overdag speelt je kleuter in de meest avontuurlijke speeltenten. 's Avonds kampeert je tiener in de tuin in zijn stevige, stoere tent. Dat is zomertijd!

Regent het? Dan is dat geen probleem. Met een kinderparaplu en een regenjas aan, kun je ook prima knikkeren. En het avontuur met Nerf en Nerf Rebelle speelgoed is in de regen misschien nog wel spannender. Zelfs sneeuw mag de pret niet drukken. Met rode oortjes van de kou (of opwinding) trekt je peuter haar eerste schaatsjes aan en glijdt je kleuter met zijn slee de sneeuwheuvel af. Ook je sneeuwspeelgoed koop je bij Zippytoys.

Bij Zippytoys hebben we buitenspellen voor jong en oud! Laat je verrassen in onze uitgebreide online speelgoedwinkel.

  Laden...