Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Buitenspeelgoed

Wellicht kunt u het zich nog herinneren uit uw eigen kindertijd: voor een kind is er niets fijner dan heerlijk in de buitenlucht ravotten. En dat is precies waar het kwalitatief hoogwaardige buitenspeelgoed van Zippytoys voor bedoeld is. Uw kind zal zich gegarandeerd geen moment vervelen!

De uitgebreide collectie buitenspeelgoed in de webwinkel van Zippytoys is er specifiek op gericht om uw kind uit te dagen en te stimuleren. Zo beleeft uw kind niet alleen talloze uurtjes plezier aan ons speelgoed en speeltoestellen voor buiten, maar wordt tegelijkertijd ook zijn of haar motorische ontwikkeling positief beïnvloed.

Buitenspeelgoed van hout

Buitenspeelgoed van hout is van alle tijden en is onder veel kinderen nog altijd mateloos populair. Ook bij ouders begint de klassieke uitstraling van houten speelgoed weer helemaal in de mode te raken. Een goed voorbeeld hiervan is onze populaire houten loopfietsen die bijzonder gemakkelijk is schoon te maken. Wel zo handig!

In de categorie groot speelgoed vindt u op onze website onder meer het gedetailleerde Little Tikes speelhuis inclusief deurbel, deur, ramen, brievenbus en luiken. Een beter voorbeeld van prachtig buitenspeelgoed is bijna niet te vinden. Het speelhuisje is geschikt voor kinderen tot maar liefst 5 jaar oud.

Tweedehands buitenspeelgoed voor uw peuter

Hoewel het buitenspeelgoed op de website van Zippytoys in de meeste gevallen merkartikelen betreft, zijn de prijzen absoluut voordelig te noemen. Wij vinden namelijk dat mooi speelgoed voor alle ouders betaalbaar moet zijn. Zijn veel van de artikelen op onze website desondanks toch te duur voor uw budget?

Dan zijn er altijd nog onze tweedehands artikelen, waaronder een diversiteit aan gebruikt buitenspeelgoed. Het gaat louter om producten die nog in prima conditie verkeren, maar die u tegen een sterk gereduceerd tarief kunt krijgen. Zo is de online speelgoedwinkel van Zippytoys geschikt voor vrijwel elke portemonnee.

Van speelhuisje tot trapauto

Of u nu een speelhuisje, loopfiets, trampoline of trapauto zoekt: er zijn slechts weinig websites met een groter aanbod op het gebied van buitenspeelgoed dan Zippytoys. Net zo divers als ons assortiment zijn overigens onze betaalmogelijkheden. U heeft onder meer de keuze uit Paypal, iDeal, creditcard, contant, bankoverschrijving, onder rembours of achteraf betalen.

Nog regelmatig actualiseren wij het productaanbod in onze webwinkel en voegen we het allernieuwste buitenspeelgoed toe. Mist u desondanks een bepaald product of een complete productlijn van een door u geliefde fabrikant? Twijfel dan niet om het ons te laten weten, dan zullen wij er alles aan doen om onze voorraad uit te breiden.

  Laden...