Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Buitenspeelgoed online kopen? Kijk in onze webshop!

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Het allerleukste Buitenspeelgoed, voor jong en oud

Buitenspelen is het leukste dat er is! Jouw beweeglijke meid laat haar kunsten zien op de trampoline en je fantasierijke peuter speelt zijn eigen spel in een speelhuisje met glijbaan. Je buurjongen maakt spannende speurtochten met stoepkrijt en je buurmeisje trommelt al haar vriendjes en vriendinnetjes op voor een partijtje voetbal, basketbal of tennis. Schijnt de zon? Haal dan het kinderzwembadof de waterbaan uit de schuur. Succes verzekerd!

Tip: Buitenspelen is gezond, leerzaam en bevordert de nachtrust. Laat kinderen elke dag minimaal een uurtje buitenspelen. Kinderen worden er blij van en jij als ouder ook.

Sport en spel artikelen voor de sportievelingen

Houden je kinderen van sporten? Maak dan van je tuin een voetbalveld met voetbaldoeltjes, zet een basketbalpaal voor de deur of laat ze op een skateboard de buurt verkennen. Alles is mogelijk met de sport artikelen van Zippytoys.

Met Tuinspeelgoed is je kind lekker bezig

Met kleurrijke speeltoestellen voor buiten, glijbanen, zandbakken, en unieke houten schommels maak je van je tuin een speelparadijs. Of doe samen met je kleuter de laarzen aan en maak de tuin mooi met tuingereedschap voor kinderen.

Waterspeelgoed om lekker buiten te spelen

Van zwembad voor in de tuin tot waterbaan en duikspullen, van luchtbed tot waterpistool, van stoere aquaplay boten tot Dunlop drijfborden, bij Zippytoys vind je alles voor in en op het water. Laat de zomer of de zonnige vakantie maar komen!

Buitenspeelgoed voor scholen en verenigingen

Zoek je uniek en duurzaam buitenspeelgoed voor een school, (sport)vereniging of scoutingclub? Het buitenspeelgoed van Zippytoys is ook in grote aantallen te bestellen. Advies nodig? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag.

Dé online speelgoedwinkel om buitenspeelgoed te bestellen

Jong en oud, sportliefhebber of tuinier in de dop, iedereen vind zijn of haar buitenspeelgoed bij Zippytoys. Kun je niet vinden wat je zoekt? Neem dan contact met ons op. Grote kans dat we het toch hebben.

Urenlang vermaak! Ontdek de leukste speeltoestellen en sportartikelen bij Zippytoys.

  Laden...