Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Goedkope Breinpuzzels online kopen

Uitdagende Breinpuzzels

Houd jij van IQ-puzzels of breinpuzzels waarmee je je geest even flink kunt uitdagen? Dan heb je geluk, want wij hebben er enorm veel in ons assortiment. Ingewikkelde kubussen, lastige metaaldraad puzzels, leuke puzzelboekjes en allerlei andere uitdagingen waar je helemaal in op kunt gaan, je vindt ze op deze en volgende pagina’s. Met deze leuke breinbrekers kun je urenlang genieten van moeilijke problemen die niet eenvoudig op te lossen zijn. Krijg jij de Wire puzzels opgelost? Weet jij de rubiks kubussen op de juiste manier te draaien? Vind hier een leuke breinpuzzel voor jezelf of je kind en geniet van vele leuke momenten.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Uitdagende Rubiks Kubus kopen

Wie kent ze niet, de kubussen van Rubik’s. Wij hebben ze in verschillende soorten en maten, maar wist je dat wij naast de Rubik’s ook andere kubussen in ons assortiment hebben? Deze geweldige en uitdagende breinpuzzel is nu ook verkrijgbaar met leuke plaatjes van Star Wars, Avengers, Disney Frozen en Disney Prinses. Ideaal voor kinderen die eens iets anders willen. En waarschijnlijk stimuleert dit ook nog eens het puzzelen. Want natuurlijk willen kinderen allemaal hun favoriete held op hun kubus terugzien. Dat betekent vast lekker lang puzzelen!

Leuke ingewikkelde Puzzelboekjes

Is jouw kind gek op ingewikkelde rekensommen of moeilijke woordpuzzels? Dan is een puzzelboekje of spellenboekje echt iets voor hem of haar. Of je nu kiest voor breinbrekers, geheugenspelletjes, denkpuzzels, woordzoekers, Zweedse raadsels of kruiswoordraadsels, je kind kan zich uren vermaken met één van de geweldige boekjes uit ons assortiment. Natuurlijk kun jij ook gezellig meedoen met al het gepuzzel en lossen jullie de raadsels soms ook samen op. Maar ook in de auto, op visite of op vakantie is een puzzelboekje heerlijk ontspannend en toch uitdagend voor je kind. Een ideale breinpuzzel voor onderweg!

Een aanrader Metaaldraad breinpuzzels

Ken je de metaaldraad puzzels of wire puzzels? Het zijn puzzels van ijzerdraad die in elkaar gedraaid zijn. Aan jou de taak om deze puzzel uit elkaar te halen. Wij verkopen diverse modellen die geschikt zijn voor zowel kinderen als volwassenen. Leuk voor de bollebozen in de klas en grappig voor op een verjaardag. Wil je gelijk een hele set aanschaffen? Dat kan bij ons ook. Wij verkopen leuke puzzelsets van 10 metaaldraad puzzels waar je urenlang plezier aan zult beleven. Weet je eenmaal hoe een puzzel werkt? Geef hem dan aan je familie, vriend, vriendin, buurman of buurvrouw. Wie zal de slimste zijn?

  Laden...