Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Boxspeelgoed kopen? Bekijk onze webshop!

Een lekker boxmomentje voor de kleinste

Boxspeelgoed kun je ideaal kwijt in de box, zodat je baby er rustig kan leren zichzelf vermaken. Op een heerlijk kleed lekker comfortabel alles ontdekken is een heerlijke manier van leven. Bouwen met stapelbekers, knagen aan je bijtspeeltjes en knuffelen met de grootste knuffels. Hé, sommigen kunnen terug praten, dat is raar... En wat klinkt het hard als er wat valt! Er zijn ook boxhangers met heerlijke muziek voor een chillmomentje voor babylief zelf... Kom maar op met dat boxspeelgoed.

Muziekmobiels, rammelaars en bijtringen: rusten en spelen in de box

De box is een heerlijk plekje voor je baby. Je kleine ventje komt er tot rust na het trotseren van de uitdagingen van de grote wereld en zij kan er heerlijk spelen. Het is een plekje waarmee je de wereld van je lieve schat even iets kleiner maakt. Met knuffeltjes en zacht baby speelgoed is de box een fijne en vertrouwde omgeving.

Je kleintje is natuurlijk het liefst de hele dag bij jou. Lekker knuffelen, kletsen en wiegen. Als dit even niet kan, dan is de box een goede plek om je lieverd veilig neer te leggen. Je lieverd vindt het prima als je hier een gezellig plekje creëert.

Je pasgeboren baby kijkt met grote ogen naar het boxmobile boven zich, je mannetje van vier maanden maakt muziek met zijn rammelaar en je meisje van zes maanden kauwt fanatiek op haar bijtring. De meeste boxspeeltjes kun je vastmaken aan de spijltjes van de box, handig voor als je kleintje het gooien ontdekt.

Laat je verrassen in onze uitgebreide online speelgoedwinkel. Met boxspeelgoed van onder andere HEROS en LIEF kraait je kleintje van plezier.

  Laden...