Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Feestborden en bekers kopen? Bekijk onze webshop voor meer!

Borden en bekers

De vrolijkste borden en bekers voor een geweldig feest

Als je een gezellig feestje houdt en mensen blijven lekker eten is het natuurlijk geweldig als je borden en bekers hebt die helemaal in stijl van het feest zijn. Of je nu een kinderfeestje organiseert of een BBQ-party in de tuin, een summer party of geboortefeest, wij hebben de leukste borden en bekers in de grappigste, stoerste en liefste thema’s voor iedere fuif. Bekijk snel de vele leuke mogelijkheden en laat je op ideeën brengen voor een geweldige party, aangekleed met de leukste borden, bekers en tafellakens.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Borden en bekers voor kinderfeestjes

Ga je binnenkort de verjaardag vieren van je zoontje? Dan wil hij vast en zeker een kinderfeestje dat helemaal in stijl is van het thema waarvoor hij heeft gekozen. Wil hij een stoer piratenfeest, ridderfeest, voetbalfeest of is hij fan van angry birds of star wars of de vele leuke andere thema’s uit ons assortiment? Dan zit jij helemaal goed met onze leuke borden en bekers. Organiseer je een kinderfeestje voor je dochtertje en wil je haar echt verrassen? Bekijk dan eens onze leuke borden en bekers voor meisjes, zoals het thema prinsessen, paarden, Frozen of Pirate girl. Ze zal het fantastisch vinden als haar feestje zo mooi wordt aangekleed.

Borden en bekers voor tiener party’s

Heb jij al een tiener in huis en wil je daar een leuk feest voor organiseren? Dan zijn onze Party zone feestartikelen of 80’s, VIP en hippie artikelen gegarandeerd een prachtige aanvulling op een feest waar iedereen blij van wordt. Natuurlijk hebben we nog veel meer borden en bekers voor een fantastisch feest, zoals voor een geweldige Summer Party, een BBQ party, Neon party of een leuk feest met USA, camouflage, safari of voetbal thema. Het is niet alleen gezellig, al deze leuke bekers en borden, maar ze zijn ook reuze handig, want aan het eind van het feest ruim je lekker snel op!

Borden en bekers voor de kleintjes

Vier je binnenkort een feestje voor je peuter, kleuter of baby? Ook dan hebben wij de leukste bordjes en bekers in ons assortiment om je feest gezellig aan te kleden. Peuters en kleuters zijn gek op onze series als Thomas de trein, My Little pony, Dikkie Dik, Paw Patrol, Peppa Pig, Hello Kitty, Bumba en vele andere leuke thema’s. Organiseer je binnenkort een babyshower of geboortefeest? Dan zijn de schattige bordjes van Nijntje, de confetti serie of de uiltjes een geweldige keuze, of de lieve zachtroze baby bordjes met een hartje voor meisjes en de zachtblauwe bordjes met een sterretje voor pasgeboren jongetjes.

  Laden...