Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Blokpuzzel kopen? Blokpuzzels ontdek in onze webshop!

Blokpuzzel bestellen?

Wie kent ze niet, de vierkante blokpuzzels met afbeeldingen die je bij elkaar moet zoeken? Bijna iedereen heeft er als kind mee gespeeld en nog steeds zie je kinderen er met veel plezier mee spelen. Blokpuzzels zijn niet eenvoudig. Tenslotte bevat elk blok zes afbeeldingen waaruit gekozen moet worden. Voordat een kind begrijpt welke afbeelding bij welk plaatje hoort en waar het blok vervolgens in dat plaatje geplaatst moet worden, is het lang aan het nadenken. Heerlijk voor een kind en handig voor hun ouders, want een blokpuzzel neem je overal mee naartoe!

Blokpuzzel om mee te nemen

Gaan jij en je kind regelmatig op stap en wil je niet dat je kind zich verveelt? Dan is een blokpuzzel om mee te nemen een ideale keuze! Een leuke koffer met een blokpuzzel kan net het verschil maken tussen verveling en genieten tijdens een wat langer durende visite. Je kind kan er lekker zoet mee zijn en het zelf weer mee terug nemen. Welk kind wil er tenslotte niet met zo’n leuke koffer met een blokpuzzel lopen! We hebben veel leuke puzzels in koffers. Wat dacht je bijvoorbeeld van Thomas de trein, Disney prinses, Paw Patrol, Nijntje, Finding Nemo of Dikkie Dik? Je kind zal er dol op zijn!

Stapelbare kubus

Het leuke van blokpuzzels is dat je ze op veel verschillende manieren kunt maken. Elke blokpuzzel heeft 6 verschillende platen, en alleen door de blokken te draaien krijg je steeds weer een nieuwe plaat. Maar blokpuzzels hoef je niet per se neer te leggen. Je kind kan ze ook stapelen! Je kunt natuurlijk elke blokpuzzel rechtop zetten, maar wij hebben ook blokpuzzels die gemaakt zijn om rechtop te zetten. Zoals de leuke stapelbare kubus met getallen en hoge torens, of de grappige Eichborn blokpuzzel op houten staven. Geweldig voor je kind om mee te spelen!

Eerste plaatjes blokken

Heb je nog een heel klein kindje thuis? Dan zal het vast helemaal enthousiast worden van de eerste plaatjes blokken. Bij deze puzzel mag je kindje de blokken in de doos leggen op de kleur waar het blokje mee correspondeert. Op de blokken zelf staan leuke plaatjes waar je kindje veel plezier aan kan beleven. Zo leert het bijvoorbeeld cijfers en plaatjes herkennen en benoemen door de blokken om te draaien. Op ieder vlak staat een andere afbeelding, de afbeeldingen corresponderen weer met elkaar. Vormen, kleur, transport, muziekinstrument, tellen; je kindje leert veel met deze hele leuke puzzel!

  Laden...