Zippytoys: hét enige online warenhuis voor kinderen, jeugd, ouders, scholen en verenigingen
 • Voor 17.00 uur besteld morgen in huis*
 • Verzendkosten vanaf € 3,95
 • 14 dagen retourrecht
 • Bezorging via PostNL
 • Extra voordeel vanaf € 30,-
 • Ook voor grotere aantallen

Zippytoys Blog

 • Het voorjaar komt eraan, de krokus gaat weer bloeien!

  Het voorjaar komt eraan, de krokus gaat weer bloeien!

  Elk jaar weer, als er in de tuin een klein stukje ontluikend paars met geel tevoorschijn komt, gaat het kriebelen. Het voorjaar staat voor de deur! En dan kan het nog ontzettend koud en nat zijn, de vrolijke kleuren komen eraan en dus borrelt het fijne gevoel van warmte weer op vanuit je buik.

  Soms met de regenjas en een mooie paraplu, maar dat heeft ook zijn charme, toch! Voorjaar komt met regen en met zonneschijn. Dus vanuit je mooie, drassige wandeling lekker naar binnen, is misschien wel een goed idee! Vaak krijg je er veel inspiratie van, dus kun je zo aan de knutsel. Met puzzelboeken je hersenen kraken, met vingerverf je mooiste schilderijen verven.

  Op deze manier kun je dan natuurlijk ook je kamer een andere sfeer geven, door je schilderij op te hangen (als hij droog is ;) ). Het voorjaar zorgt er ook vaak voor, dat je de kamer gaat aanpakken. Dan zijn nieuwe kleuren natuurlijk een must!

  Voor de kinderkamer kun je natuurlijk ook dingetjes veranderen. De sneeuwklokjes van de ramen af, een nieuwe muursticker op de muur of een nieuw meubeltje van Frozen of Cars naast het bed. Supergaaf. De kamer lijkt als nieuw!

  Het gevoel van voorjaar, brengt de zonnestralen binnen. Dus ook je humeur schiet waarschijnlijk weer de lucht in. Nog te koud om buiten te spelen, dus zijn de puzzels nog aan de beurt. Vanaf dat de kleintjes kunnen zitten, zijn er peuterpuzzels te verkrijgen, die speciaal op peuters gericht zijn en veilig gemaakt, zonder inslikkingsgevaar. De mooiste vormen en kleurtjes komen voorbij en er zijn vele soorten puzzels, zoals ons leer- en speel dierenhuis. Hiermee kunnen ze leren puzzelen, dieren en kleuren leren kennen en rollenspellen leren spelen. Daar kan je peuter zich wel even mee vermaken. Veel kriebels gewenst!

   

 • Een nieuw jaar met nieuwe Playmobil!

  Een nieuw jaar met nieuwe Playmobil!

  Een nieuw jaar met nieuwe kansen. Bij Playmobil zijn ze daar helemaal op voorbereid! Zij hebben een nieuwe lijn in de City categorie gemaakt en daar is veel over te zeggen.

  De criminaliteit wordt flink aangepakt en de dieven worden op de proef gesteld! De politie is uitgebreid met een politiehelikopter met LED-zoeklicht. Dan kun je ook in de donkere steegjes of midden in de nacht een zoekactie houden...En heb je de criminelen eenmaal gevonden, dan komen je collega's te paard het van je overnemen. Ook zij hebben een nieuwe trailer voor het paard, waardoor ze sneller zijn dan hun collega op de Playmobil balans racer. Die is meer voor in de stad.

  Als je de boeven inrekent, kun je ze escorteren naar het nieuwe politiebureau met gevangenis. Ook de Playmobil politiehelikopter heeft een eigen landingsplaats bovenop het politiebureau. Zo kunnen de slechteriken nog sneller vastgezet worden. Het politiebureau  is van alle gemakken voorzien en wel heel comfortabel voor al die criminelen die vast komen te zitten in de bijbehorende gevangenis. Zullen ze daarna nooit meer een overtreding begaan of juist wel?

  Voor als je meer van ridders en monsters houdt, krijgt Playmobil ook nieuwe items! De dwergenkoning is terug, samen met een dwergzweefvlieger. Hiermee kun je vanuit de lucht ook aanvallen! Het is dan ook de bedoeling dat je koninkrijk uit de handen blijft van die vreselijke trollen!  Er komt een nieuwe reuzen trol met een soldatendwerg. Hij is dapper genoeg om het voor zijn land op te nemen tegen de grootsten van de wereld!  De andere soldaten hadden de groene trol al gevangen gezet, nu moeten ze deze reus nog veroveren. Zal ze dat lukken of heeft de trol andere plannen met ze...Hou het in de gaten in de Playmobil Knights categorie!

  Playmobil maakt er een paar mooie series bij, die aansluiten op de al bestaande series. Zo kan alles mooi aangevuld worden en je nog meer uren heerlijk kunt fantaseren en avonturieren.

  Een nieuw jaar met nieuwe Playmobil. Houd de website en de televisie maar in de gaten!

 • Kerst: Heerlijke/ Vreselijke dagen in het jaar!

  Kerst: Heerlijke/ Vreselijke dagen in het jaar!

  Kerst. Welk gevoel geeft het jou? Lekker gezellig bij de kerstboom met de kinderen en de open haard aan...(Een dekentje extra is ook gezellig!)  Lekker eten en drinken met een heerlijke, zoetsappige film...Of juist een familiespel met zijn allen aan tafel, waar je uren aan kunt besteden (Kolonisten van Catan en Monopoly doen het nog steeds super). Bijna iedereen is vrij, dus die tijd heb je waarschijnlijk. Voor het avondeten een mooie wandeling, daarna aan tafel. Heerlijk relaxed!

  Of stressen in de keuken, omdat de hele familie komt eten en je echt de perfect gevulde eend klaar wilt hebben voor ze er zijn? Oh en dan moet je je ook nog omkleden, de tafel is niet goed gedekt en waar zijn de servetjes nu weer gebleven? Hebben we wel het goede drinken gehaald, is er wel genoeg...Deze dagen zijn niet voor iedereen een heerlijke aangelegenheid!

  Ieder jaar is het weer hopen op een witte kerst, de slee kan weer uit de schuur... Snowboots aan, sjaal om en handschoenen aan...Sneeuwballengevecht! Daarna warme chocolademelk met slagroom en de dag kan niet meer stuk met je warme pyjama op de bank!

  Hoe je de dagen ook vind, het is meestal wel een tijd van en beetje stress en veel gezelligheid. Hoe leuk is het om de kerstboom te versieren, de lampjes buiten op te hangen en de ramen te versieren. Het bedenken van leuke, luie en creatieve dingen om te gaan doen heeft ook zijn leuke kanten: Voorpret! Die ontzettend, mooie puzzel van Frozen kun je nu eindelijk maken of dat gigantische bouwwerk van Lego...Twee hele weken de tijd, dat moet lukken!

  Tot welke van de twee categorieën je behoort, weet ik niet. Maar ik wens jullie fijne dagen en heel veel succes met wat kerst jullie gaan brengen!

   

 • Pakjesboot 19 is weer onderweg...Wat vliegt de tijd!

  Pakjesboot 19 is weer onderweg...Wat vliegt de tijd!

  Voor mijn idee is Sinterklaas pas een half jaar geleden weer op Pakjesboot 19 gestapt om naar huis terug te varen...En nu is hij er alweer! Zal "Het Cliché"  echt waar zijn: Hoe ouder je wordt, hoe sneller de tijd?

  Een drukke tijd natuurlijk, maar ook een ontzettend leuke tijd. Spannend voor de kinderen, hoe groot ze ook zijn...Kleine grabbelcadeautjes in de schoen blijven leuke Sinterklaas cadeautjes, toch? Een verlanglijstje maken, wat stro voor Americo neerleggen en heel hard een liedje zingen, dat doen zelfs pubers hier in huis voor iets om uit te pakken!

  Dit jaar hebben wij er voor gekozen om lootjes te trekken, zonder surprises, maar wel met gedicht! Die vinden de ouderen onder ons het leukst! De maand november wordt er al heel wat afgeknutseld en gekocht, om alles op tijd klaar te hebben. Dan maar voor ons iets anders dit jaar.

  Wat ik leuke dingen vind voor in de schoen,zijn toch echt de vieste en engste funcadeautjes van de webshop. Een lekkere springspin, die je opblaast, weet je wel... Ik hoor mijn dochter nu al gillen! Of van die Jolly Jokes grappen, dan hoef je ze zelf ook niet te bedenken. Het zijn maar kleine dingetjes allemaal, maar de lol die je ermee kunt hebben, daar kan een miljonair niet tegenop!

  Kinderen (en vaders) zijn vaak echt druk met het gedicht. Tong tussen de tanden, pen wiebelend in de handen...Waar blijft die inspiratie nou? En waar moet je het over hebben, wat rijmt wel en niet. De een is er een ster in en zo klaar. De ander kan dagen lopen tobben, tot ze het echt niet meer weet en we er samen maar eens voor gaan zitten. Kop warme chocolademelk en pepernoten erbij...Dat is al inspiratie op zich!

   

 • Cars 3...Bliksem is terug...met snelheid!

  Cars 3...Bliksem is terug...met snelheid!

  Cars 3...Bliksem is terug... Met snelheid...Ik ben snelheid! De zelfverzekerde, charmante auto, die alle kinderharten sneller laat kloppen en menig moederhart laat smelten. Want zeg nou zelf, je kunt niet naar deze film zonder kinderen, toch?

  Weer in de bioscoop. Bliksem is terug...met snelheid! Maar zal hij net als 6 jaar terug nog de beste van iedereen zijn? Hij is tenslotte al een stuk ouder geworden en de technologie van vandaag is ook stukken beter geworden. Na een ongeluk weet Bliksem het allemaal niet meer... En er is ook nog eens dikke concurrentie; Jackson Storm. Snel, mooi, jong en geavanceerd.

  Nu is onze charmante oldtimer niet voor een gat te vangen en gaat hij beraad houden bij zijn oude vrienden en een nieuwe vriendin gaat ook een speciale rol spelen; Cruz Ramirez...In de film komen bijna alle oude vrienden weer aan bod. Denk bijvoorbeeld aan Takel -de komische takelwagen-, die vaak toch wel gelijk heeft. Bliksems vriendin Sally is ook nog steeds van de partij.

  Bij ons in de webshop is er ontzettend veel van Cars te vinden. Van de oude Cars en van de nieuwe Cars. Bekijk bijvoorbeeld de Cars die Cast auto's. Kindlief voor de tv, auto's op de tafel in de starthouding en komen ze de hele wedstrijd mee? Wat een spannende race! Zonder Transportvrachtwagen Mack, kan Bliksem ook nergens komen, dus deze kanjer hoort ook in elke autokist thuis.

  Om een groot verhaal klein te maken; van 's morgens vroeg in je Cars pyjama, met je Cars dekbed wakker worden is een echte must! Totdat in de avond alles weer opgeruimd moet zijn en je weer je ogen dicht kan doen met een Bliksem Mc Queen op je muur...Ka-chow! Ik ben snelheid!

  Ik kan het niet laten, moraal van de film: "Het gaat niet om het winnen, maar om de weg ernaartoe."

   

   

   

   

   

 • Zwembad...Hup! Spetterend de plons in...

  Zwembad...Hup! Spetterend de plons in...

  Zwembad...Hup! Spetterend de plons in...Elk jaar vanaf de eerste dag dat het warm is, wordt de vraag gesteld: " Mam, mogen we het zwembad opzetten?" En elk jaar gaat er een paar dagen overheen, voordat alle ouders (inclusief ikzelf) er in toestemt om lekker het zwembad in te tuin te zetten. Je kent het wel. Pomp tevoorschijn halen, zwembad goed leggen, wachten... Tuinslang veroveren, water erbij, wachten...Mama (of papa natuurlijk) moe, maar voldaan.

  Kinderen blij. Surfboard erin. Luchtbed erbij en lekker dobberen maar. Ook de snorkelsets doen het altijd goed. Duikringen erbij en ze leren ook nog eens goed onder water zwemmen. Voor wie geen ruimte of zin heeft om een zwembad op te zetten, zijn er natuurlijk geweldige alternatieven. Wat denk je van een watergevecht met de mooiste waterpistolen, doe er je voordeel mee, het verkoelt en maakt je blij.

  Er zijn veel verschillende soorten zwembaden. Voor de allerkleinsten zijn er mooi gekleurde zwembaden. Wat dacht je van Het babyzwembad Walvis, waar je kleintje ook lekker in de schaduw dobbert. Van babyzwembaden -die felgekleurd zijn met speeltjes- tot aan Zwembad Mistral van 7meter bij 3,50 meter! Dan hoef je niet eens meer naar een groot zwemparadijs, je hebt er zelf 1...

  Alle benodigdheden en alle zwembadaccessoires die je kunt bedenken hebben we in onze webshop. Het zijn er bijna teveel om op te noemen, maar zeker handig, juist ook voor langdurig watergebruik en het schoonhouden ervan. Iets waar wij trots op zijn om in het assortiment te hebben!

  Ook aan de waterbanen is geen gebrek. Het mooie hiervan is, als het geen waterspeelweer is, je hem ideaal als zandbak kan gebruiken. De watermolens doen het ook geweldig met zand en schepjes en emmertjes horen overal bij. Dus zijn onze ondeugendste kindjes ook blij.

  Water, het blijft een geweldig iets.

 • Buitenspelen en de zon, lekker leuk!!!

  Buitenspelen en de zon, lekker leuk

  Buitenspelen en de zon, lekker leuk!!! De deuren open, ramen een sopje, frisse lucht je longen in.

  De lente heeft zoveel te bieden, kinderen weer blij naar buiten. Rolschaatsen, buitenspelen, knikkeren, in de tuin wroeten en lekker schommelen of trampoline springen. Buiten kun je heerlijk je energie kwijt. Daar wordt iedereen vrolijk van.

  Of je nu met je moeder gaat skaten of met je vader gaat tafeltennissen, buitenlucht doet je goed. Het gevoel is er al, maar het is ook wetenschappelijk aangetoond. Elke minuut langer buiten, is een vrolijker en relaxter kind! Dus ik zou zeggen, tablets en telefoons weg, tennisrackets en ballen tevoorschijn toveren en gaan...

  Ook voor in de tuin zijn er veel dingen voor kinderen om te ontdekken, zoals insectensets en dierenhotels. Interessant om te zien hoe dat in zijn werk gaat. Om daarna met een vergrootglas alles te gaan bestuderen, je leert zo weer iets nieuws.

  Als je het buitenspelen groter aan wilt pakken, stappen we natuurlijk over op de trampolines.

  Het meest veilig met een goed veiligheidsnet eromheen, zodat je met een gerust hart toch de ramen af kan lappen. Alsof je zelf niet mee wilt springen. De grotere trampo's zijn echt wel geschikt voor ons als volwassenen hoor... Heerlijk, de lucht in! (Voor de moeders onder ons, eerst naar de wc is aan te bevelen;) )

  Als je zoon of dochter juist wil helpen in de tuin, zijn ze waarschijnlijk erg tevreden met een paar tuinhandschoenen, een eigen hark en schop. En voor de iets kleinere, niet te vergeten, de superleuke bladblazer! Zo kunnen ze hetzelfde werk doen als pap en mam. Hoe trots kun je zijn, als je samen klaar bent en in je tuinstoel kan genieten van een opgeruimde tuin.

  Als dat geen teamwork is, dan weet ik het ook niet meer! Buitenspeelgoed, voor groot en klein.

   

 • Op weg naar Paasfeest... naar Pasen!

  Op weg  naar Paasfeest

  Op weg naar Paasfeest en Pasen. Voor iedereen een ander gevoel...Wel is het zo dat het voor iedereen eieren eten is, en voor veel kinderen eieren zoeken! En niet onbelangrijk, het paasvuur! Het blijft mooi om naar te kijken, spannend als ze het aansteken, vooral als het geregend heeft! Met muziek op de achtergrond, een wijntje erbij, blije kinderen met gloeiende wangen en stinkende kleren als je thuiskomt!

  In de aanloop naar Pasen, gaan we natuurlijk het huis versieren. Hangers ophangen, paastakken uit de tuin halen en en alle krokusjes aanbidden! In de webshop zijn tal van knutsels voor Paasfeest te krijgen die je huis opfleuren, zoals "Schilder je eigen houten paasdecoratie". Hoe leuk kan dat zijn! En je houdt ze lekker bezig én het ziet er ook nog een schitterend uit!

  Grappig weetje! Paasfeest en eieren hebben echt met elkaar te maken. Omdat de mensen vroeger 40 dagen voor Pasen gingen vasten, mochten ze geen zuivelproducten en geen vlees. Omdat kippen weer eieren gaan leggen als de dagen langer worden, hadden ze dus best veel eieren verzameld, zonder ze te mogen eten. Daardoor konden ze zich heerlijk tegoed doen aan al die eieren met Pasen! Leuk weetje!

  En ook de chocolade eitjes zijn interessant! Omdat in de Middeleeuwen chocolade echt een genotsmiddel was, mocht dat ook niet gegeten worden tijdens de Vastentijd. Daarom maakten ze de mooiste eieren, versierd of gevuld. In ieder geval zo aantrekkelijk mogelijk! En eerlijk is eerlijk, zodra ze in de winkel liggen, blijft het lastig om er langs te lopen...

  Ook voor scholen zijn er bij ons de "schattige, gele kuikentjes, de mooiste eieren te beschilderen en -ook van belang- de mooiste paasboeken" om in te kleuren naar eigen inzicht. Deze zijn ook in grote aantallen te krijgen, neem daarvoor gerust contact op, dan valt er zeker veel te regelen!

   

   

 • Gezelschapsspellen, precies gepast voor dit weer!

  Gezelschapsspellen, precies gepast voor dit weer!

  Gezelschapsspellen, lekker warme chocolademelk met slagroom. De kachel aan of de verwarming hoog, geitenwollen sokken aan en Rummikub erbij...Heerlijk! Ik doe mee!

  Juist nu. Met dit vieze weertje. Net geen echte regen. Niet echt vriezen, maar ook niet fatsoenlijk warm. Juist nu is het toch heerlijk om de boel de boel te laten en lekker aan een lang gezelschapsspel te beginnen.

  Het fijne van het huishouden is dat het wel blijft liggen als je er niets mee doet. Dat dan weer wel. En juist op zo'n dag als deze komt er -bij mij in ieder geval- weinig uit mijn vingers. Het liefst de hele dag lekker op de bank of aan de grote tafel met de lampen aan overdag, met iets lekkers en iets warms een gezelschapsspel doen. Zalig!

  En welk spel je dan kiest, dat ligt natuurlijk helemaal aan je eigen interesses, maar neem eens een kijkje bij de Gezelschapsspellen in onze online winkel. Zo ontzettend veel keus. De één houdt van strategie, dan ben je met Stratego en Onderuit op de goede plaats. De ander houdt van lachen, dan is het Poepspel of  Jenga een echte aanrader. En juist de bollebozen onder ons kunnen zich vast uren vermaken met een Linkee!

  Er zijn zoveel soorten op te noemen en ook zijn er verschillende nieuwe spellen, waarvan niemand nog precies weet hoe ze gaan. Dat vind ik juist de uitdaging, er met elkaar achter komen hoe een spel in elkaar steekt en of het dan ook echt zo leuk is, als hij lijkt. Nou met ik er wel bij zeggen, dat dat ook wel een stukje geduld van je vereist...Laat dat nou net niet mijn beste eigenschap zijn...

  Als het idee maar goed is, zeg ik altijd. Wat is er toch fijner dan gezellig bij elkaar te zitten en lekker samen je ding doen. Dat wil uiteindelijk toch iedereen?

   

 • Interieur verandering, het is dé tijd!

  Interieur verandering, het is de tijd!

  Boom eruit, tijd voor interieur verandering, want oh...wat staat dat kaal! En ook het groene is weg, wat alle warmte en sfeer uit de kamer haalt. Dat vind ik altijd zo sfeerloos staan.

  Gelukkig zijn er veel mensen met mij eens, er moet iets veranderen. Of zal dat iets van de vrouw zelf zijn en hebben mannen daar helemaal geen last van. Want als je dan gaat kijken bij alle groenwinkels zie je de vrouwen rondstruinen om het huis weer gezellig te maken.

  Bij ons in de speelgoedwinkel heb je ontzettend veel leuke en inspirerende ideetjes voor een verandering in het interieur. Iets waar ik vreselijk hebberig van word! Groene planten hebben we dan niet, maar leuke krukjes voor erbij en potten waar ze in kunnen, zijn ook goed bevonden hier in huis.

  Ook leuk voor een ander interieur is de hanger! Een pot met een touw waar een leuke plant in kan, haak in het plafond en de sfeer keert terug... met een mooi woord, woondecoratie.

  Nieuwe plaid op de bank, nieuw kleedje op de vloer, mooie teakhouten plank met betonnen deco is helemaal in. Dat wordt toch echt de trend van 2017, denk ik.

  Dus de laatste week van de vakantie, een mooie tijd om naar het groene warenhuis te gaan en bij onze speelgoedwinkel binnen te lopen en het huis weer mooi aan te kleden met de warmte van de kleuren van de winter!

  Zelfs de kinderkamer is erbij gebaat met een leuk krukje en een zuurstofrijke plant.  Hoe leuk is dat! Een leuk kleed op hun kamer, voor hun bed, een kleurrijke plaat voor aan de muur, lampjes met een batterij voor erlangs.  Dat idee ga ik hier ook opperen, er zijn een paar kinderkamers te vullen hier...Dus aan de slag!

   

   

   

Artikelen 1 tot 10 van 20 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
  Laden...