Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Barbie pop goedkoop kopen? Bekijk Barbie poppen in onze webshop!

Barbie pop

Barbie, wie kent haar niet? Deze prachtige dame is al bijna zestig jaar lang de grote favoriet van heel veel meisjes overal ter wereld en wij begrijpen wel waarom. Barbie is een klein mensje waar meisjes voor kunnen zorgen. Ze beleeft allerlei avonturen waar de kinderen zelf nog niet aan toe zijn maar waarmee ze zich wel al een beetje groot kunnen wanen. Juist dat is de kracht van Barbie: met haar kunnen rollenspellen gespeeld worden waar je kind veel van leert. Gaat Barbie zich omkleden en opmaken voor een avondje uit of beleeft ze een spannend avontuur in haar jeep? Wat je dochter ook doet met haar Barbie, ze zal zich uitstekend vermaken!

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Barbie fashionista

Is jouw kleine dame een echt modemeisje en heeft ze gevoel voor stijl? Dan zal ze genieten van de vele Barbie Fashionista’s die wij in ons assortiment hebben. Kiest ze voor een exotische Barbie of een chique versie? Heeft ze blond, bruin of zwart haar? Alle Fashionista’s zijn verschillend van uiterlijk zoals haar, huidskleur en gezichtsvorm maar ook qua stijl zijn ze anders. Geen enkele Barbie Fashionista is hetzelfde en juist dat maakt deze Barbies zo leuk. Ze worden net als in het echt vriendinnen met een eigen smaak en karakter en natuurlijk een eigen uiterlijk.

De vele soorten Barbies

Wil jouw dochter graag een bijzondere Barbie die compleet anders is dan de Fashionista? Laat haar dan eens kennis maken met de Fairy Barbie, de Zeemeermin, de Video game hero Barbie of de Barbie die de ruimte in gaat: Starlight adventure Barbie. Ben je op zoek naar iets anders waar je haar mee kunt verrassen? De Dreamtopia Barbies zijn fantastisch met haar dat van kleur verandert als het nat wordt. Ook de Barbie als bruid, de jarige Barbie of de prachtige prinses is zeker populair bij de kleine dames.

Barbie Malibu Huis

Wil jij je dochter echt verrassen? Dan is een Barbie huis natuurlijk helemaal een fantastisch idee! Het Barbie Malibu huis bestaat al vele generaties en lijkt er elke keer weer een stukje mooier op te worden. Het Barbie huis heeft drie verdiepingen en is volledig ingericht. Hier kan Barbie samen met haar vriendinnen genieten van de huiskamer met open haard, een luxe badkamer en slaapkamer met heerlijk bed. Op het dakterras is zelfs een zonneterras met heerlijke lounge stoelen en een parasol. Het huis staat vol met leuke meubels en andere accessoires. Hoe geweldig is dat!

Barbie dreamtopia?

  Laden...