Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Ballonnen kopen? Ontdek ballonnen in onze webshop!

Ballonnen

De mooiste ballonnen voor ieder feest

Heb jij een fuif te vieren en wil je dat groots aanpakken met een heleboel ballonnen? Dan is het natuurlijk geweldig om daar een paar bijzondere exemplaren voor uit te zoeken. Of het nu gaat om een kinderfeestje voor een meisje of een jongen, een babyshower, een pensioenfeestje of een bierfeest, voor elke gelegenheid hebben wij ballonnen om dat groots te vieren. Bekijk snel ons assortiment en verbaas je over de vele mogelijkheden. Je zult ballonnen zien waarvan je niet wist dat ze bestonden!

Ballonnen voor een kinderfeestje

Is jouw zoontje binnenkort jarig en wil je daar op een bijzondere manier extra aandacht aan besteden? Heeft je dochter een kinderfeestje en wil je de kamer of de tuin gezellig aankleden met een aantal bijzondere ballonnen in een speciaal thema? Hoe oud je kind ook is, wij hebben een uitgebreide keuze in de gekste en leukste ballonnen waar het zeker van gaat stralen. Bekijk onze piraten ballonnen eens of kies voor dino’s, indianen, angry birds of voetbalballonnen voor je zoontje. Jouw dochter wordt vast helemaal blij van prinsessen ballonnen, rode hartjes ballonnen, paarden ballonnen of bloemen ballonnen.

Ballonnen sets

Wil je een origineel ballonnen cadeautje geven aan een jarige of wil je als verrassing de kamer extra leuk versieren? Bekijk dan eens onze geweldige ballonnen sets waarmee je de leukste figuren helemaal zelf kunt maken. Pomp de ballonnen op, bevestig ze volgens instructies aan elkaar en beplak ze vervolgens naar wens met de bijgeleverde stickers met oogjes en monden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een leuke ballonset voor bloemen, een vlinder, zon, clown of een enkele bloem? Of ga je voor een geweldige ballonset bruidspaar als ludiek cadeau tijdens een bruiloft? Deze sets zien er ontzettend leuk uit en doen het zeker goed tijdens een feestje.

Ballonfiguren maken

Wie kent ze niet, de te gekke ballonfiguren die clowns vaak maken en waar kinderen altijd blij mee zijn? Je kunt ze nu ook zelf leren maken met een SES ballonnen modelleren set. Met de bijgeleverde handleiding maak je de leukste en bekendste ballonfiguren zoals een hondje, muis, zwaan, bloem of vogel. Is je kind gek op cartoons? Schaf dan een set cartoon ballonnen aan en hij of zij zal het geweldig vinden eigen stripfiguren te maken met ballonnen en stickers. Natuurlijk doe je er voor de zekerheid gelijk een extra setje modelleer ballonnen bij van honderd stuks. Dat wordt een middagje waar ieder kind blij mee zal zijn!

  Laden...