Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Baby zwembad kopen? Bekijk onze baby zwembad webshop!

Voor het leukste baby zwembad ga je naar Zippytoys!

Is het nogal warm buiten en wil je dat je baby of peuter even snel af kan koelen in een baby zwembad? Bij ons vind je het leukste baby zwembad waar je kleine niet alleen veilig in is, het ziet er ook nog eens ontzettend leuk uit. Een klein baby zwembad is echt een uitkomst. Lekker kunnen spelen met water is fantastisch voor kinderen, zeker als het erg warm is. Ze kunnen uren zoet zijn met leukste speeltjes die spetteren en spatten en ze blijven lekker fris. Natuurlijk moet je hen wel goed insmeren en regelmatig lekker in de schaduw houden. Bekijk ons leuke assortiment baby zwembadjes en je vindt er geheid één waar je verliefd op wordt.

Een baby zwembad, ook voor op het balkon

Een baby zwembad is natuurlijk zalig in de tuin, maar als je geen tuin hebt zijn er nog voldoende andere mogelijkheden om je kind toch lekker te laten spatteren. Op je balkon bijvoorbeeld is altijd meer dan voldoende ruimte voor een klein baby zwembad waar je kind zalig in kan spetteren met speeltjes en een beetje water. De meeste baby zwembadjes zijn zo klein dat ze echt op ieder balkon passen. Zo heb je toch een fijne ruimte waar je kind lekker af kan koelen. Je kunt er zelf voor kiezen of je daarbij een parasol op wilt zetten of niet. Het kan tenslotte extra warm zijn op een balkon, zeker als je uit de wind zit.

Een baby zwembad voor in de winter

Het klinkt misschien gek, een baby zwembad in de winter, maar er zijn heel wat gezinnen in Nederland die niet de beschikking hebben over een ligbad en toch heel graag hun kleintje lekker met water willen laten spelen. Een baby zwembadje in de douchebak zetten is dan een ideale manier om je kindje heerlijk te laten spelen met water. Het is zo gevuld, je kiept het ook zo weer om, je doet er gewoon lekker warm water in en laat je kindje lekker spetteren. Ideaal als je zelf bezig bent boven en je iets zoekt waar je kindje zich lekker mee kan vermaken. Natuurlijk kun je ook gewoon meedoen en er naast gaan zitten om met je peuter te spelen. Die zal het geweldig vinden om met papa of mama te kliederen met sop of water.

De leuke baby zwembadjes van Zippytoys

Een baby zwembad is niet alleen geschikt voor baby’s en peuters omdat het zo klein is. Een baby zwembad is pas echt leuk als gedacht is aan alle zintuigen, zodat jouw kleine zich niet alleen met het water kan vermaken en alle leuke speeltjes er in, maar ook met het zwembad zelf. Bovendien kan het voor een baby zwembad handig zijn als er een afdakje boven zit. Natuurlijk niet alleen omdat het voor jouw kleine zo leuk is om ergens in te zitten, maar ook omdat het dan net wat meer in de schaduw kan zitten en dat is voor jou weer een zorg minder. Soms is dat juist weer niet handig, bijvoorbeeld bij gebruik in de badkamer of op het balkon. Daarom hebben wij baby zwembadjes in alle vormen en maten.

Baby zwembad met schildpad

Een van onze leukste baby zwembadjes is toch wel dit grappige onderwater baby zwembad dat leuk beschilderd is met tropische visjes en koraal. Het heeft zijwandjes tegen een fris windje, een grappig schildpad dak tegen de felle zon en een opblaasbare bodem voor extra comfort. Het bevat bovendien een extra reparatiesetje, mocht er onverhoopt een gaatje in komen door bijvoorbeeld een scherp schepje of een ander scherp voorwerp. In dit leuke badje past maar liefst veertig liter water. Het is net iets breder dan een meter. Wat zal jouw kind dit badje fantastisch vinden!

Baby zwembad jungle play

Ook dit schattige en vrolijk gekleurde jungle babybad is favoriet bij onze klanten en wij begrijpen wel waarom. De leuke toekan aan de zijkant, de grappige leeuwenkopjes en de leuke palmbomen die ook direct zorgen voor een beetje schaduw geven het een gezellige uitstraling waar ieder kindje wel graag in wil zitten. Het is een badje voor kindjes van twee jaar en ouder, heeft een doorsnede van een meter en er past zesentwintig liter water in. Ook hier zorgt een opblaasbare zachte bodem er voor dat je kindje kan genieten van extra comfort.

Kiddie baby zwembad met tekening

Ben je op zoek naar een fijn en klein kinderbadje dat je eenvoudig kunt gebruiken op het balkon of in de douchebak? Dan is dit leuke ronde Kiddie baby zwembad een geweldige keuze. Je krijgt twee kleurtjes, blauw en roze. Het badje bestaat uit twee ringen en heeft een doorsnede van eenenzestig cm. De bodem is niet opblaasbaar, maar wel leuk versierd met een kleurige tekening. Ook dit badje is geschikt voor kindjes vanaf twee jaar oud.

  Laden...