Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Babyverzorging producten kopen? Kijk dan snel in onze webshop!

Wipstoeltjes, luiertassen, babykleertjes: handige en leuke babyspullen

Er ligt meer pap op de tafel dan er in zijn mondje zit, maar wat is je zoontje trots. Hij eet zelf met zijn stoere Paw Patrol bestekset. Zijn zusje kijkt hem lachend aan vanuit haar wipstoeltje. Nog even en dan kan ik dat ook, lijkt ze te denken. Tevreden neemt ze een slok uit haar anti-lek tuitbeker. Wat zijn die ochtenden heerlijk!

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Voor de beste verzorging voor je baby is er Babyverzorging

Als iedereen weer schoongepoetst is, kan de rest van de dag beginnen. Je pakt de luiertas in; een extra rompertje, babysokjes en een slabbetje gaan mee. Denk aan het Fisher-Price dekentje van je dochtertje, want zonder slaapt ze niet. En dan in de auto naar opa en oma, waar je kleintjes een dagje verwend gaan worden.

Kinderhanddoeken en kinderwashandjes hoeven niet mee, oma heeft zich goed voorbereid. Ze heeft zelfs al een plaspotje gekocht. Je zoontje kan zelf lekker spetteren in bad en oma zet je dochtertje in een handig badstoeltje. Je bent nog net op tijd om ze af te drogen. Hij met zijn stoere Cars badlaken en zij laat zich lekker inpakken in de fisher price badcape.

Je leest het: in de online speelgoedwinkel vind je ook de meest handige babyspullen voor verzorging.

  Laden...